Minecraft Bedrock 1.20.60.21 beta/önizleme yama notları: Suya dayanıklı bakır ızgaralar, arılarla ilgili değişiklikler ve daha fazlası

Minecraft'ın hem Java hem de Bedrock Sürümü için son dönemdeki beta sürümleri, hayranlar için heyecan verici bir dönem oldu; çünkü 1.21'ün bir noktasında 2024 güncellemesiyle gelecek olan birçok yeni blok, öğe, yaratık ve özellik

TEKNOLOJİ 2.12.2023 09:51:00 0
Minecraft Bedrock 1.20.60.21 beta/önizleme yama notları: Suya dayanıklı bakır ızgaralar, arılarla ilgili değişiklikler ve daha fazlası

Minecraft'ın hem Java hem de Bedrock Sürümü için son dönemdeki beta sürümleri, hayranlar için heyecan verici bir dönem oldu; çünkü 1.21'ün bir noktasında 2024 güncellemesiyle gelecek olan birçok yeni blok, öğe, yaratık ve özellik kullanıma sunuldu. Ancak, yeni Deneysel Özellikler, düzeltilmesi gereken daha fazla hata anlamına geliyor; bu da Mojang'ın 1.20.60.21 Kasım 29'te Bedrock Preview 2023'i piyasaya sürmesinin nedenlerinden biri.

En yeni Minecraft Bedrock beta, çoğu 1.21 güncellemesinin Deneysel Özellikleriyle ilgili olan bir dizi hata düzeltmesi içeriyor. Ancak bu sürüm aynı zamanda birkaç blok ve çeteyi de ele alıyor ve bunları değiştiriyor. Durum böyle olduğundan, değişikliklerin ne kadar önemli olabileceğini görmek için Önizleme 1.20.60.21'in yama notlarına göz atmak kötü bir fikir değildir.

Minecraft Bedrock Preview 1.20.60.21 yama notlarının dökümü


Görünür hata düzeltmelerine ve blok/varlık düzenlemelerine ek olarak, Minecraft Preview 1.20.60.21'de yapılan çeşitli değişiklikler, API, grafikler ve komut dosyası motorunda yapılan teknik değişiklikler olarak kaputun altında görünüyor. Çoğu hayran muhtemelen bunları fark etmeyecektir ancak oyun içi kodun ayrıntılarıyla ilgilenen oyuncular kontrol etmek isteyebilir Mojang'ın resmi sürüm notları daha fazla bilgi için.

Aksi takdirde, oynanışta ince ayarlar ve hata düzeltmeleri arayanlar, değişikliklerin listesini aşağıdaki en son önizlemede bulabilir:

  • Yeni sürümle bir hata düzeltildi Minecraft 1.21 yontulmuş bakır bloklar ve taş kesici kullanıcı arayüzünde kesilmiş bakır bloklarla işlenemeyen çeşitleri.
  • Bakır ızgaralar ve bunların oksitlenmiş çeşitleri artık amaçlandığı gibi su ile doldurularak önceki bir hata giderilebilir.
  • Bakır ızgaralar artık istendiği gibi cilalanabilir.
  • Buzlu buz blokları artık bir aletle kırıldığında geride su bırakmayacak İpek Dokunuş büyülü alet.
  • Kaplumbağa yumurtası, kurbağa yumurtası, mercan ve mercan madenciliği yapan fanlar artık çift parçacık üretmeyecek.
  • Arı kovanları ve arı yuvaları artık İpek Dokunuş büyülü bir kitapla kırıldığında ipek dokunuşuyla dokunulamayacak.
  • Bir yatağın alt bloğunu kırmak artık yatağa eşlik eden ortaya çıkma noktasını uygun şekilde ortadan kaldıracak.
  • Buz, donmuş buz, dolu buz ve üstteki kar artık kazıldığında titreşimler göndererek etkinliğin kayan bloklar tarafından algılanmasını sağlayacak.
  • Kamp ateşi kırıldığında iki yerine dört parça kömür düşmesine neden olan bir hata düzeltildi.
  • Minecraft oyuncularının Dokunmatik Kontrolleri Özelleştir ekranından çıkmak için dokunmatik olmayan bir kontrol cihazı kullanması durumunda kısayol çubuğunun kaybolmasına neden olan bir hata düzeltildi.
  • Oyuncular sürekli olarak inşaat yaparken döşemelerin ve merdivenlerin yığının altına yerleştirilmesine neden olan bir hata düzeltildi.
  • Minecraft sürüm 1.20.60'tan sonraki dünyalarda artık atlar, eşekler ve katırların bir oyuncu tarafından kontrol edildiğinde düşme hasarı alacağı görülecek.
  • Nether altın cevheri Artık büyülenmemiş bir araçla kazıldığında altı adede kadar altın külçesi, Fortune III aracı kullanıldığında ise 24 adede kadar altın külçesi düşürebiliyor, bu da bloğu Java Sürümü ile uyumlu hale getiriyor.
  • Benzer şekilde, lapis lazuli cevheri artık büyülenmemiş bir aletle çıkarıldığında dokuz lapise, Fortune III aleti kullanıldığında ise 36'ya kadar düşecek.
  • Etkinleştirilen “Geliştirilmiş Giriş Yanıtı” artık Minecraft oyuncuları sudan çıkarken hatalı blok ışıklandırmasına neden olmayacak.
  • Kaynak paketlerindeki “teknik ayrıntılar” butonunun teknik ayrıntılar ekranına yönlendirilmesini engelleyen bir hata düzeltildi.
  • Beacon UI düğmeleri artık daha düşük çözünürlüklerde oynarken oyun penceresinin dışına çıkmayacak.
  • Envanter ekranındaki donanım dayanıklılığının kısayol çubuğunda görüntülenenle eşleşmemesine neden olan bir hata düzeltildi.
  • Minecraft: Pocket Edition'ın örs arayüzü artık maliyet metnini oyunun klasik versiyonuyla eşleştirecek.
  • Nerede bir hata düzeltildi müzik diski adları büyülü eşyalardan farklı bir renge sahip olurdu.
  • Yeni Arkadaşlar çekmecesi özelliğinin ilk sürümü oyunun kullanıcı arayüzüne eklendi.
  • Yükleme ekranı artık oyuncunun kendi dünyasındaki ilerlemesine bağlı olarak üç farklı ipucu ve tavsiye kategorisi gösterecek.

Şu anda, bu Minecraft Önizlemesi bir deneysel yayınBu, Bedrock uyumlu tüm platformlarda kolayca erişilemeyeceği anlamına gelir. Ancak Xbox konsollarını, Windows PC'lerini ve Android/iOS cep telefonlarını kullananlar, Önizleme Programı sayesinde hemen aksiyona dalabilirler.


 


 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

14.2° / 12.5°

Hasan Karal Açıklanan Çay Fiyatına böyle tepki gösterdi

AÇIKLANAN YAŞ ÇAY FŞYATINI KABUL ETMİYORUZ

Memleket Partisi Rize İl Başkanından açıklan çay taban fiyata tepki

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!

CHP Trabzon’da Rapor hazırlıyor

Türk İş 1 Mayıs’ı Bursa’da Kutlayacak

BBP RİZE’DEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET

Deniz: Yaş Çay Alım Fiyatı 25 TL ile 28 TL Arasında Olmalı

CHP'li Ocaklı: Rize'deki balık çiftlikleri projesi durdurulsun

Nöroşirurji Uzmanı Op.Dr. Kerem Bıkmaz konu ile ilgili bilgiler verdi..

İmamoğlu'ndan Trabzon'da demokrasi uyarısı: "Demokrasiyi rayından çıkaranlar zulüm çektirir!"

Meral Akşener’in koltuğuna 4 aday! Whatsapp mesajı ortaya çıktı

Dava Arkadaşlarından Nurdan Ardal’ ın Mezarına Bayram Ziyareti