Tarih: 14.07.2024 09:07

Modifiye Araçla Hava Atayım Derken Kaza: 1 Yaralı!

Facebook Twitter Linked-in

Rize'nin Yeniköy Mahallesi Timya Vadisi sitesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen kazada, modifiye araç kullanan sürücü kontrolünü kaybederek park halindeki iki araca çarptı. Kazada bir kişi yaralandı.

Olay, sabahın erken saatlerinde Timya Vadisi sitesinde gerçekleşti. Modifiye araç kullanan sürücü, kontrolünü kaybederek park halindeki iki araca çarptı. Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, bir kişi de yaralandı. Yaralı kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Site Sakinleri Tepkili:

Kazayı gören site sakinleri ise modifiye araçların site içinde tehlikeli sürüşler yaptığını ve bu tarz kazaların önüne geçilmesi için yetkililerden adım atılmasını talep ediyor. Bir site sakini, "Sabahın erken saatlerinde modifiye araçlarla site yollarına girilerek defalarca hız yapıyorlar, teker çeviriyorlar. Kimse ses çıkarmayınca sonuç ortada. Park halindeki iki araç pert. Kendi araçları pert. Birde yaralı var. Bu doğan, serçe her neyse bu arabalarla hava atan gençlere neden hiç bir kurum dur demez?" diyerek tepkisini dile getirdi.

Yetkililerden Adım Bekleniyor:

Kaza ile ilgili inceleme başlatılırken, site sakinleri yetkililerden modifiye araçların site içinde tehlikeli sürüşler yapmalarının önüne geçilmesi için gerekli adımların atılmasını bekliyor.

Bu olay, modifiye araçların yol açtığı kazaların ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Yetkililerden bu tarz kazaların önüne geçilmesi için acil önlemler alınması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —