Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur birbirine girdi

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, son haliyle hayranlarını hem korkuttu hem şaşırttı. Güzelliği dillere destan Merve Boluğur son haliyle herkesin dilinde.

MAGAZİN 11.07.2023 18:09:00 0
Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur birbirine girdi

Murat Dalkılıç ile iki sene süren evliliğini bitirdikten sonra ekranlarda da yer almayan Merve Boluğur uzun zamandır konuşmalarıyla sosyal medyada gündem oluyor.

Geçtiğimiz yıl bir süredir birliktelik yaşadığı sevgilisi DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de dünya evine girmiş ve 16 Kasım'da sosyal medya hesabından ayrıldıklarını duyurmuştu.

Son olarak ise 2017 yılında Star TV ekranlarında yer alan 'İçimdeki Fırtına' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Merve Boluğur başka bir yapımda yer almamıştı. Bugün paylaştığı son hali ise hayranlarını korkuttu. Ünlü oyuncunun yeni halini görenler Boluğur için endişelendi.

Güzelliği dillere destan ünlü oyuncunun "Güzel saçlı bebeğim" notuyla paylaştığı fotoğraf, kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu. İşte ünlü oyuncunun son hali...

Ünlü ismin bu pozu hayranlarını endişelendirdi. Saçlarını kısacık kestiren Boluğur'un hafif kilo almış hali de eleştirilere neden oldu.

 

Murat Dalkılıç ile ayrıldıktan sonra psikolojisinin bozulduğu öne sürülünce Dalkılıç geçtiğimiz yaz bir açıklama yaparak sitem etmişti. Dalkılıç "Bir süredir tüm medya mecralarında eski eşim Merve'nin özgürce, canı nasıl istiyorsa öyle yaşadığı halini toplumla paylaşıyor olmasına hangi hakla "Bu kız delirdi" etiketiyle her gün her saat durmaksızın, her şeyin görünür olduğu mecralarla paylaşırsınız! Muhatabı bunları her gün görüyor hiç mi düşünmüyorsunuz? Asıl sizin bu atıflarınız ile herhangi bir insanın ne kadar üzülerek o hale dönüşebileceğinin farkında değil misiniz? Ne kadar tehlikeli olduğunuzun bir an önce farkına varıp, bu işe bir an evvel son vermenizi tüm kalbimle diliyorum!

Bu atıflarınızın benimle olan ilişkisine gelince; ne sular akmış üstünden ki hakikaten şaka yapıyorsunuz diye düşünüyordum ilk zamanlar ama her gün ciddi ciddi yüzlerce nefret dolu mesajlar geldiği için bir açıklama gereği duydum... Hiçbir zaman ne yaparsanız yapın kendimi haklı çıkarmaya çalışmayacağım... Merve ne olursa olsun ailemin soyadını taşıdı. Bizim ayrılma nedenimizi canı isterse bir gün Merve açıklar... Şimdi yüksek müsaadenizle bırakın kendi hayatımızı istediğimiz gibi yaşayalım..." demişti. 

Eski eşinin açıklamasına çok sinirlenen Boluğur, Instagram hesabından şunları söylemişti:

“Geçmişimle ilgili hiç konuşmadım çünkü benim için bitmiştir. Susmamın nedeni de saygımdandı hep. Fakat kimse de beni defalarca ağzına sakız etmeyecek.

Topluca son kez yazıyorum. Bir daha bana böyle gelmeyin. Ne Magazin ne ex. Son kez söylüyorum; benim bir duruşum, imajım var. Kalkıp kokuşmuş bitmiş gitmiş şeyin primini yapmak ne ya?

Yanındaki kadına saygın olsun. Bir de 'Merve açıklasın' falan… Kaçıncı show koçum. Artık hakkımı savunacağım. Kimse beni değişik ithamlarla yargılayamaz. Lütfen erkekcikler uzak durun benden. Ne kimseye laf attım bugüne kadar ne de birine yaslandım. Siz de benden uzak duracaksınız ama bu böyle biline.

Cahil kesimin psikolojik baskılarından da sıkıldım. İşsiz misiniz bu kadar psikolog kesildiniz sığ kafalarınızla, uzayın abi. Ben Merve’yim sadece. Benim de hayatıma saygı duyulacak.”

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

18.4° / 12.2°

Ocaklı: Derepazarı çay fabrikasını nerede yapacaksınız?

TÜİK Verileri, Bakan Yumaklı'yi Yalanlıyor

KARAL: AÇIKLANAN ÇAY ALIM FİYATI 205 BİN ÇAY ÜRETİCİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Çolak: Açıklanan Çay Fiyatı ile Vatandaşın Sofrasından 1 Ekmek Daha Eksilmiştir

HÜKÜMETİN ORTAĞI MHP AÇIKLANAN ÇAY FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ: ÇAY OYUNCAK DEĞİL YANLIŞ DÜZELTİLSİN

RİZELİ MAĞDUR EDİLMİŞTİR. ÇAY FİYATI ERİMEYE DEVAM EDİYOR

Deniz'den Çay Fiyatına Sert Tepki: İstifaya Davet Etti!

Hasan Karal Açıklanan Çay Fiyatına böyle tepki gösterdi

AÇIKLANAN YAŞ ÇAY FŞYATINI KABUL ETMİYORUZ

Memleket Partisi Rize İl Başkanından açıklan çay taban fiyata tepki

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!

CHP Trabzon’da Rapor hazırlıyor

Türk İş 1 Mayıs’ı Bursa’da Kutlayacak