Tarih: 16.01.2023 16:40

Nagihan Karadere Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Facebook Twitter Linked-in

Survivor tarihine performansıyla damga vuran isimlerden Nagihan Karadere, Survivor 2023 sezonuna başlamasına günler kala bomba açıklamaların altına imzasını attı. 15 Ocak'ya yeni sezonu başlayacak olan yarışma tam gündemde olduğu sırada eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'nin verdiği röportajda söyledikleri olay oldu.

Daha önce de Survivor konusunda sert çıkışlara imzasını atan Nagihan Karadere yine benzer açıklamalar yaptı. Yarışmaya katıldıktan sonra yaşadıklarını 'Survivor'dan sonra kendime gelemedim, çok yorucu ve yıpratıcı bir süreçten geçtim.' ifadeleriyle dile getiren Nagihan Karadere kendisi için çok zor olduğunu dile getirdi.

'SURVIVOR'A GİDEN HERKES BIRAKMAK İSTİYOR'

Yarışma ortamının hem psikolojik hem de fiziksel olarak herkesi son derece yıprattığını söyleyen Nagihan, 'Survivor'da oraya giden herkes bırakmak istiyor, benim de yaşadığım oldu' dedi. 

Aynı zamanda yarışmaya dair 'Survivor'da görmediğim kadar samimiyetsizlikler gördüm. Görmediğim kadar yalanlar gördüm. Hayatımda görmediğim üçkağıtlar gördüm' ifadelerini kullanan Karadere'nin açıklamaları son derece dikkat çekti.

Karadere'nin bu açıklamaları sosyal medyanın gündemine damgasını vurdu.

'BİLSEYDİM GİTMEZDİM'

Survivor'u 6. olarak tamamlayan Nagihan Karadere geçtiğimiz aylarda bir takipçisine verdiği yanıtta şunları söylemişti:

'Böyle bir sezon olacağını bilseydim asla gitmezdim, kendimi affetmiyorum. Kediye aslanı boğdurdular resmen.'

Survivor All Star 2022'ye damga vuran isimlerden olan Nagihan Karadere özel hayatıyla da merak konusu oldu.

Daha önce iletişim ödülünü kazandığı yarışma sonrası uzun süredir görmediği kızını görme hayali kurmuş ancak gelen fotoğrafla hayalleri suya düşmüştü.

Nagihan, yaşadığı hayal kırıklığı üzerine 'babası bilerek göstermiyor' diyerek gözyaşlarına boğulmuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —