Tarih: 05.08.2023 10:08

Namaza gitme kavgasında otobüs şoförü bıçaklandı!

Facebook Twitter Linked-in

KARNINDAN BIÇAKLADI
Olay öğlen sularında tren garı mevkiindeki otobüs duraklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre rutin seferini gerçekleştirmek üzere durağa yanaşan otobüse binmek isteyen şahısları uyaran otobüs şoförü, namaz kılacağını ve yönetmeliğe göre otobüste şoför yokken yolcu almanın yasak olduğu söyledi. Şoförün uyarısına itiraz edilmesi üzerine şoför U.A. yönetmeliğe göre seferden 5 dakika önce kapıların açılacağını belirtti. Yaşanan sözlü tartışmanın ardından başlayan fiziki kavgayı çevredeki vatandaşlar tarafından ayrıldı. Kavganın ayrılmasının ardından yaşanan boşlukta otobüse binmek isteyen şahıslardan biri şoför U.A’yı karnından bıçakladı.

DURUMU AĞIR
Görgü tanıklarının 112 acil ekiplerine haber vermesiyle birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri U.A’ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra SEAH’a sevk etti. Şoför U.A’nın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Emniyet güçleri olay ile ilgili soruşturma başlatırken, saldırının failinin de yaralı olduğu ve hastanede tedavi gördüğü bilgisine ulaşıldı.


SİLAH ÇEKİLMİŞ
Şehir merkezinde belediye otobüslerine kart basmadan binmek isteyen bir grubun türediği ve geçen hafta da aynı bölgede bir belediye otobüsü şoförüne silah çekildiği öğrenildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —