meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Netflix Abonelik Planları, Açıklandı: Maliyeti Ne Kadar?

İşte bir Netflix aboneliği için ne kadar ödemeniz gerektiği.

AKTUEL 8.07.2023 23:46:00 0
Netflix Abonelik Planları, Açıklandı: Maliyeti Ne Kadar?

Netflix , 2007'den bu yana akış dünyasının en büyük oyuncularından biri oldu ve dünyaya Stranger Things, Black Mirror, Squid Game, Glass Onion ve çok daha fazlası gibi inanılmaz şovlar ve filmler sağladı.

Herkesin Netflix'i varmış gibi görünebilir, ancak yayıncı, hesaplarını evlerinin dışındaki kişilerle paylaşan insanlara karşı sert önlemler aldığını duyurduğundan beri işler biraz değişti . Ayrıca , bugünlerde o kadar çok başka akış seçeneği olduğu da doğrudur ki, birçok insanın korkunç bir aylık faturadan kaçınmak için hangilerine abone olacaklarını haklı olarak seçmesi ve seçmesi gerekir.

Yani, ister Netflix'e ilk kez kaydolmayı düşünüyor olun, ister belirli bir dizi veya film için geri gelmek isteyin, yıllarca bir hesabı paylaştıktan sonra nihayet kendi hesabınızı almanız gerekiyor veya başka bir şey, bu kılavuz size izin verecektir. Netflix'in bu kararı sizin için olabildiğince kolay hale getirmeye yardımcı olacak mevcut planları hakkında ihtiyacınız olan her şeyi öğrenin.

Temmuz 2023 itibarıyla Netflix'in dört planı vardır - Reklamlı standart, Temel, Standart ve Premium - her planın özellikler ve fiyat açısından artıları ve eksileri vardır ve her birini önce hızlı madde işaretli bir liste halinde aşağıda inceleyeceğiz. Netflix'ten ve ardından aşağıda bizden daha ayrıntılı bir sürümde.

Netflix Planları ve Fiyatları (Temmuz 2023 itibarıyla)
Reklamlı Standart - 6,99 ABD doları/ay
Reklam destekli, birkaç film ve TV şovu hariç hepsi mevcut, sınırsız mobil oyun
Aynı anda desteklenen 2 cihazda izleyin
Full HD izleyin
Temel - $9,99/ay
Sınırsız reklamsız film, TV şovu ve mobil oyun
Aynı anda desteklenen 1 cihazda izleyin
HD'de izle
Tek seferde desteklenen 1 cihaza indirin
Standart - $15,49/ay
Sınırsız reklamsız film, TV şovu ve mobil oyun
Aynı anda desteklenen 2 cihazda izleyin
Full HD izleyin
Aynı anda desteklenen 2 cihaza indirin
Sizinle yaşamayan 1 ekstra üye ekleme seçeneği (ayda 7,99 ABD doları)
Premium - $19.99/ay
Sınırsız reklamsız film, TV şovu ve mobil oyun
Aynı anda 4 desteklenen cihazda izleyin
Ultra HD'de izleyin
Tek seferde 6 desteklenen cihaza indirin
Sizinle yaşamayan 2 adede kadar ekstra üye ekleme seçeneği (kullanıcı başına aylık 7,99 ABD doları)
Netflix uzamsal ses
Reklamlı Standart - 6,99 ABD Doları/Ay
En düşük fiyatlı Reklamlı Standart planı, uzun yıllardır talep edilen bir plandı ve Netflix nihayet 3 Kasım 2022'de ABD, Avustralya, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, Kore ve Meksika'da yayınladı. , İspanya ve Birleşik Krallık.

Standard with Ads planının maliyeti aylık 6,99 ABD dolarıdır ve "birkaç film ve TV programı dışında tümü" ile Oxenfree ve Spiritfarer gibi sınırsız mobil oyunları içeren, reklam destekli bir plandır. Ayrıca, abonelerin aynı anda desteklenen iki cihazda izlemesine olanak tanır ; bu, iki farklı cihazda iki farklı şovu (veya aynı programı!) izleyebileceğiniz anlamına gelir; bu, özellikle diğer insanlarla yaşıyorsanız kullanışlıdır.

Bu planın aboneleri, içeriklerini temel planda sunulan 720p'den (HD) bir artış olan 1080p'de (Full HD) yayınlayabilecekler.

Temel - $9,99/Ay
Temel plan, bazı yönlerden Reklamlı Standart plandan daha kötü ve bazı yönlerden daha iyidir. Ayda 9,99 ABD Doları ile biraz daha pahalıdır, ancak bu size şovları ve filmleri aynı anda tek bir cihaza indirme seçeneği sunar. Ayrıca, neleri izleyebileceğiniz konusunda herhangi bir kısıtlama yoktur ve Netflix'in tüm kitaplığına herhangi bir reklam olmadan erişebileceksiniz.

Ne yazık ki, aynı anda yalnızca bir cihazda Netflix izleyebileceğiniz ve o cihazda alacağınız akışın yalnızca 720p'ye (HD) kadar çıkabileceği de dahil olmak üzere birkaç değiş tokuş var.

Standart - $15,49/ay
Standart plan, evde birden fazla kişiyle yaşayan ve içeriklerini daha yüksek çözünürlükte izlemek isteyenler için en iyi seçenekleri sunduğu için Netflix'in en popüler planıdır.

Temel plana göre ayda 5,50 dolarlık ağır bir fiyat artışıyla gelse de, onu bir göz atmaya değer kılan bazı önemli yükseltmeler sunuyor. İlk olarak, Netflix'in tüm içeriğine reklamsız erişim içerir ve Standart plan aboneleri bu içeriği 1080p'ye (Full HD) kadar çözünürlükte yayınlayabilecektir. Elbette, en yüksek katmanlı planda sunulan 4K değil, ancak 1080p, akışların arkasındaki teknolojiyi çok fazla önemsemeyen ve sadece iyi görünen ve 1080p'de olduğu gibi iyi görünen içerik isteyen birçok insan için yeterince iyi. !

Standart plan, abonelerin Netflix'i aynı anda iki cihazda izlemelerine ve aynı anda bu cihazlardan ikisine içerik indirmelerine olanak tanır. Bu katman ayrıca, evinizin dışında yaşayan bir üyeyi ayda 7,99 ABD doları karşılığında eklemenize olanak tanır; bu, Netflix'in hesap paylaşımına son verdiği için iyi bir seçenektir. Bu, özellikle sizinle birlikte yaşamayan, desteklediğiniz aile üyeleriniz veya arkadaşlarınız varsa veya sadece onlara Netflix hediye etmek istiyorsanız çok kullanışlıdır.

Evinizin dışına davet ettiğiniz üyelerin kendi Netflix hesaplarını ve şifrelerini kullanacağını da unutmamak önemlidir, sadece kullanmalarına izin vermek için ödeme yaparsınız.

Premium - $19.99/ay
Premium plan, Netflix'in en pahalı katmanıdır ve yayıncının sunduğu en iyi özelliklerin tümünü sunar. Abonelere Netflix'in tüm kitaplığına erişim sağlamanın yanı sıra, içeriği 4K'ya (Ultra HD) kadar çözünürlüklerde izlemelerine olanak tanır; bu, en yeni ve en iyi TV'lere sahip olanlar için harikadır.

Premium plan ayrıca dört cihazın aynı anda Netflix izlemesine izin verir, bu da büyük ailelerle veya bir grup arkadaşla yaşayanlar için faydalıdır. Ayrıca, Netflix içeriğini aynı anda altı cihaza indirmenize izin verme avantajına da sahiptir, yani dört kişi aynı anda Netflix izleyebilir ve diğer iki kişi, herhangi bir hatayla karşılaşmadan veya atılmadan indirilen içerikleri izleyebilir.

Premium planın diğer büyük satış noktalarından biri , Netflix'e göre "surround ses hoparlörlerine veya ev sineması ekipmanına ihtiyaç duymadan sesi iyileştiren" Netflix uzamsal sesidir . Uzamsal sesi, seslerin yalnızca sol veya sağ stereo kanallardan değil, daha kesin konumlarda görünmesini sağlayan bir 3B ses türü olarak düşünün.

Son olarak, kullanıcı başına ayda 7,99 ABD doları ödeyerek sizinle yaşamayan iki adede kadar fazladan üye ekleme seçeneğiniz vardır.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

26.4° / 21.7°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin