Tarih: 14.11.2023 12:46

Nevra Bilem Hakkında Şikayet Yağıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Sosyal medya fenomeni olan Nevra Bilem hakkında son günlerde iddialar dikkat çekiyor. İfadeye çağrıldığı da söylenen fenomen hakkında polise peş peşe şikayetler gidiyor. Mağdur sayısı da her geçen gün artıyor. O şikayetçilerin arasında bir depremzede de vardı.

Altınlarını gösterdiği paylaşımlarla dikkat çeken Bilem'in takipçileri fenomene inanarak sosyal medya reklamı yaptığı mobilya firmasına parasını kaptırdı ama ünlü fenomen o markanın reklamını yapmaktan vazgeçmedi.

1

"GÜVENLE ALABİLİRSİNİZ" DEDİ

Kanal D Haber'de de iddia edilenlere göre Bilem, paylaşımında, "Güvenle alabilirsiniz, hiçbir sıkıntı çıkmayacak" dedi. Onlarca kişi, Nevra Bilem'in sözlerine inanarak alışveriş yaptı. Aylar geçti, ürünler kimseye teslim edilmedi.

2

Aralarında depremzedelerin de olduğu mağdurlar, Nevra Bilem'e mesaj attı. Dolandırıldığını belirten bir mağdur, Nevra Bilem'e mesaj attığını belirterek, "Whatsapp'tan ve instagram'dan yazdım. Engellendik. Bize hiçbir şekilde dönüş yapmadı" ifadelerini kullandı.

3
Türkiye'nin dört bir yanından polis merkezlerine Nevra Bilem için şikayetler yapıldı. Şikayetlerin yapıldığı illerde Nevra Bilem için inceleme başlatıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —