meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Nez Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Güzellik merkezi işletmesi bulunan ve aynı zamanda sosyal medya fenomeni olan Nez Demir sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Bahsi geçen iddiaların yalanlayan Demir, ifadeye vermeye de hazır olduğunu belirtti.

Nez Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir hesaplarına tedbir konulduğunu belirterek açıklamalarda bulundu. Kendisinin yeni şirketinin Dilan Polat ile alakası olmadığını ifade eden Demir açıklama yaparken gözyaşları içerisinde kaldı.

NEZ DEMİR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Oyuncu ve sosyal medya fenomeni Nez Demir, 1987 yılında Kocaeli’nin Gebze ilçesinde doğdu. Baba tarafından Rizeli olan Demir Afyon Kocatepe Üniversitesi Pazarlama Bölümü’nü bitirdi.

Ardından özel bir bankada çalışan Nez Demir, 8 yıl boyunca voleybol oynadı ve rafting ile uğraştı.

İlk olarak İnstagram üzerinden videolar çekerek paylaşımlar yapan ve bu şekilde sosyal medyaya adım atan Demir, daha sonra Vine videoları çekti. Birçok ünlü markadan reklam filmi teklifleri aldı.

Nez Demir, oyunculuğa 2018’de Facia Üçlü adlı filmde başladı, 2019’da vizyona giren O İş Bende ve Malazgirt 1071 filmlerinde de yer aldı. Demir'in Instagram'da 3 milyon 700 binin üzerinde takipçisi bulunuyor.

 


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı