Tarih: 03.02.2023 10:28

Noterler Hafta Sonu Açık mı? Noterler Kaça Kadar Açık 2023!

Facebook Twitter Linked-in

İnsanların resmi olan bütün işlerini yapmak için kişinin bireysel haklarını korumak ve çıkan olası problemlere karşı hakları güvence altına alarak çözülmesini yardımcı oluyor. Noterlerde tapu, alım satım, onay ve protesto göndermek için gerekli olan bütün işlemlerin gerçekleştirilmektedir. Noterlerde tescilli, onaylı belgeler ve daha birçok evrak oradan verilmektedir. Birçok insanın merak ettiği noter açılış saatleri, kapanış saatleri ve hafta sonu açık mı soruların hepsini haberimizde bulabilirsiniz. İşte detaylar:

2022 NOTERLERİN ÇALIŞMA SAATLERİ

Bütün illerde yer alan noterlerin çalışma saatleri hafta içi sabah saat 09:00'da başlıyor. Noterlerde öle tatili ise saat 12:00-13:00 arasında gerçekleşiyor. Noterlerin akşam kapanış saati ise saat 17:00'dir.

NOTERLER HAFTA SONU AÇIK MI?

Geçen sene hayata geçirilen yeni uygulamayla birlikte bazı şehirlerde yer alan noterler hafta sonu belirli saatlerde hizmet vermeye başladı. Hafta sonu çalışma sistemine geçen ve nöbetçi noterler olarak adlandırılan bu sistem acil işi olan ve hafta içi işlerini yetiştiremeyenler için çok büyük kolaylık sağlıyor.

NOTERDE YAPABİLECEĞİNİZ İŞLEMLER

2022 NOTER İŞLEM ÜCRETLERİ

Noter Araç Satış Ücreti 2022 belirlendi. Araç Satışı Noter Evrak Bedeli 148.5 TL’dir. Buna göre hesaplama yapacak olursak;

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —