meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Nuran Fidan kimdir, ne iş yapıyor? İşte MİT Müsteşarı Hakan Fidan

Nuran Fidan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? soruları MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın adının yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne girecek isimler arasında yer almasıyla merak ediliyor. 55 yaşında olan Hakan Fidan, eski bir

BİYOGRAFİ 31.05.2023 12:43:52 0
Nuran Fidan kimdir, ne iş yapıyor? İşte MİT Müsteşarı Hakan Fidan

Türk bürokrasisinin en çok merak edilen isimlerinin başında kuşkusuz Hakan Fidan ve ailesi geliyor. Uzun yıllardır MİT Müsteşarlığı görevini yürüten ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'sır küpüm' olarak adlandırdığı Hakan Fidan'ın adı cumartesi günü kurulacak olan yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ne girecek isimler arasında anılıyor. 55 yaşında olan ve İstanbul doğumlu olan Hakan Fidan aslen Denizlili. Hakan Fidan'la ilgili en çok merak edilenlerin başında kuşkusuz eşi Nuran Fidan var. Hakan Fidan'ın kamuoyunda her anıldığında Hakan Fidan'ın eşi kim, Hakan Fidan'ın eşi Nuran Fidan kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? sorularının yanıtları merakla aranıyor. Takdir edersiniz ki eşi MİT Müsteşarı olan Nuran Fidan'ın hayatı, görüntüsü ve mesleği konuları sır. Özel hayatları güvenlik gerekçesiyle sır gibi saklanan Hakan Fidan'ın eşi Nuran Fidan hakkında çok az bilgiye sahibiz. Nuran Fidan kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor? sorularının yanıtları bilinmiyor. Uzun yıllardır evli olan Hakan Fidan ve eşi Nuran Yıldız'ın 3 çocukları olduğu yönünde internet bilgisi var. Ancak Hakan Fidan ve Nuran Fidan'ın çocuklarıyla ilgili de çok az bilgiye sahibiz. Nuran Fidan'ın kamuoyunca en çok bilinen çocuğu Abdullah Halid Fidan. Bunun da nedeni Hakan-Nuran Fidan çiftinin oğulları Halid Fidan'ın yakın bir tarihte evlenmiş olması. 2014 yılında Ankara'da sır gibi saklanan düğünden sızan tek bir kare fotoğraf Hakan Fidan ve eşi Nuran Fidan'ın çocukları hakkında elle tutulur tek bilgi.

HAKAN FİDAN'IN EŞİ NURAN FİDAN VE ÇOCUKLARI DÜĞÜNÜ SIR GİBİ SAKLADILAR

2014 yılında gerçekleşen düğün de MİT'çi bir babaya yatışır türdendi. Aylarca süren hazırlıklar kesinlikle basına sızmadı. Düğüne dair detaylar düğün günü ortaya çıkmış ve basına sızmaması için yüksek düzeyli güvenlik önlemi alınmıştı. Hakan Fidan ve eşi Nuran Fidan oğulları Halid Fidan'ın düğününde yan yana gelseler bile tek bir kare fotoğraf dışarı sızmamıştı. 

İşte Hakan Fidan ve eşi Nuran Fidan'ın oğulları Abdullah Halid Fidan'ın görüntüleri...

detail-photo-fancybox-0

Hakan Fidan ile eşi Nuran Fidan'ın oğulları Abdullah Halid Fidan'ı evlendirdikleri gün nikah şahidide kuşkusuz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmuştu. Ankara Ticaret Odası Congresium Salonu'nda düzenlenen nikah töreninde çiftin nikahını dönemin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıymıştı. 

HAKAN FİDAN'IN GELİNİ KİM, NE İŞ YAPIYOR? HAKAN FİDAN'IN DÜNÜRÜ KİM?

Hakan Fidan'ın gelini kim sorusu da en çok merak edilen konuların başında. Hakan Fidan'ın oğlu Abdullah Halid Fidan'ın eşinin adı Beyza Erdoğan'dır. Beyza Erdoğan kim, kaç yaşında, ne iş yapıyor? sorularının yanıtları bilinmiyor. Halid Fidan'ın eşi Beyza Erdoğan'ın tek bir görüntüsü var o da yukarıdaki nikah fotoğrafı. Ancak Beyza Erdoğan'ın ailesine ilişkin bilgiler mevcut. Beyza Erdoğan, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yeğeni. Yani bir nevi Hakan Fidan'ın dünürü eski bakan Taner Yıldız. 

detail-photo-fancybox-1

HAKAN FİDAN VE EŞİ NURAN FİDAN'IN TORUN MUTLULUĞU

Hakan Fidan ve eşi Nuran Fidan torun heyecanını da 2016 yılında yaşadılar. Oğulları Halid Fidan ve eşi Beyza Erdoğan Fidan 2016 yılında ilk bebeklerini kucaklarına aldılar. O dönem 48 yaşında olan MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a bürokrasideki dostları 'genç dede' lakabını taktı. 

HABER MERKEZİ

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

25.1° / 21.1°

DEVA PARTİSİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ RİZE İL BAŞKANI OLDU

CHP RİZE'DE YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday