Tarih: 22.06.2024 17:59

Of'ta Atatürk Heykeline Yönelik Çirkin Saldırı Kınandı

Facebook Twitter Linked-in

Son günlerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde gerçekleşen saldırılar arasında Of ilçesinde bulunan Atatürk heykeline yapılan çirkin saldırı büyük tepki çekti. Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, olayı şiddetle kınayarak kamuoyuna şu açıklamayı yaptı:

"Ülkemizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna yönelik yapılan bu tür saldırıları kabul etmemiz mümkün değildir. Of ilçesinde bulunan Atatürk heykeline yönelik gerçekleşen bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu olayı Of CHP İlçe Başkanlığı tarafından bildikten sonra derhal gerekli girişimlerde bulunduk. Trabzon Valiliği idari soruşturma, Of Cumhuriyet Savcılığı ise adli soruşturmayı başlatmış olup, kolluk kuvvetleri tarafından gereken işlemler titizlikle yürütülmektedir."

Suiçmez, Of ilçesinin bu hassas dönemde gösterdiği duyarlılığın önemine vurgu yaparak, saldırının faillerinin kısa sürede adalet önüne çıkarılmasını beklediklerini belirtti. Konunun yakından takip edildiğini ve kamuoyunun gelişmeler hakkında zamanında bilgilendirileceğini sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —