meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Okan Buruk'un prensine Premier Lig kancası! İngiliz devi 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Bu sezon gösterdiği performasla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Sacha Boey’e İngiliz kancası geldi.

Okan Buruk

Kasımpaşa engelini Zaha'nın attığı iki şık golle geçen ve Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-2 mağlup etmesiyle liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da keyifler yerinde. Bayern Münih maçına moral seviyesi yüksek şekilde hazırlanan Galatasaray'da flaş transfer iddiası ortaya atıldı.

SACHA BOEY'DE GÖRÜŞMELER TIKANDI

Süper Lig'de ve Avrupa'da alınan başarılı sonuçların baş mimarı olarak görülen isimler arasında yer alan Sacha Boey ile sözleşme yenilemek isteyen Galatasaray masadan bir türlü uzmalaşma ile ayrılamadı. Fransa merkezli RMC Sport’un haberine göre taraflar arasında sözleşme uzatma görüşmeleri tıkandı.

İNGİLİZ DEVİ DEVREDE

RMC Sport'ta yer alan haberin devamında ise, İngiliz ekibi Manchester United’in Sacha Boey’i transfer etmek istediğine yer verildi. Haberde, İngiliz ekibinin devre arası transfer döneminde Galatasaray’ın kapısını çalabileceği kaydedildi.

BOEY'İN GÖNLÜ İNGİLTERE'DEN YANA

Okan Buruk'un kalması yönünde çok ısrar ettiği Boey, İngiltere Premier Lig’de oynamak istediğini yönetime iletti. Boey'un İngiltere hayali İngiliz ekibinin elini güçlendiriyor.

20 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI

Yıldız oyuncu için kesenin ağzını sonuna kadar açan Manchester United devre arasında sarı kırmızılı ekibin kapısını 20 Milyon Euro'luk dev bir teklifle çalması bekleniyor.


1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor