Tarih: 15.06.2024 10:33

Okullar Tatile Giriyor ve Bayram Tatili Başlıyor: Vatandaşlarımıza Güvenli Yolculuklar Diliyoruz

Facebook Twitter Linked-in

Yarın okullar tatile giriyor ve aynı zamanda Bayram tatilinin başlangıcı. Tatil boyunca hususi arabalarıyla yolculuk yapacak olan vatandaşlarımıza kazasız belasız sürüşler ve yolculuklar diliyoruz. Lütfen trafik kurallarına uyalım ve tatilinizin zehir olmasını önleyelim.

Şehirlerde EDS Uygulamaları Başladı

Özellikle yoğun tatil dönemlerinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla, başta Kastamonu olmak üzere Bolu, Samsun, Trabzon, Artvin, Çorum, Ordu, Giresun, Rize, Amasya, Kocaeli ve Çankırı'da Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) tamamen aktif hale getirildi. Bu sistemler, şehirlerin kritik noktalarında yer alarak trafik kurallarına uyulmasını sağlamak ve olası kazaları önlemek için devrede olacak.

EDS'ler sayesinde hız ihlalleri, kırmızı ışık ihlalleri ve diğer trafik kuralları anında tespit edilerek, sürücülere cezai işlemler uygulanacak. Bu uygulamalar, trafik güvenliğini artırmayı ve sürücülerin daha dikkatli olmasını sağlamayı amaçlıyor.

Tüm vatandaşlarımıza güvenli, huzurlu ve keyifli bir tatil diliyoruz. Kurallara uyalım, sevdiklerimize sağ salim kavuşalım.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —