Tarih: 19.08.2024 13:09

Oltu 25 Mart Beldespor, Tüm Branşlarda Oltu Belediyesi Destekleriyle Faaliyetlerine Devam Edecek

Facebook Twitter Linked-in

Oltu 25 Mart Beldespor Kulübü, 19 Ağustos 2024 itibariyle tüm branşlarda sportif faaliyetlerini Oltu Belediyesi bünyesinde devam ettirecek. Bu önemli adım, kulübün çeşitli spor branşlarında yer almasını sağlayacak ve Oltu Belediyesi'nin spor alanındaki katkılarını artıracak.

Ayrıca, 25 Mart Beldespor U14 Futbol Takımı, 24 Ağustos tarihinde başlayacak olan yeni sezon maçlarına da Oltu Belediyesi'nin desteği altında çıkacak. Sezon açılışında, 13 takımın mücadele edeceği maçlar, futbol severlere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Verdiğimiz sözleri imkanlar dahilinde adım adım yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda sportif anlamda gençlerimizin yanında olarak onları 'ne kadar bu tür etkinliklerde tutabiliriz, ne kadar zararlı alışkanlıklardan uzaklaştırabiliriz, hangi boyutta yollarını açabiliriz' bunun gayreti içerisindeyiz. Şimdiden sporcularımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Oltu Belediyesi, sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmeleri için bu tür desteklerin devam edeceğini belirtti. Kulübün tüm branşlarda Belediyenin desteğiyle yapacağı faaliyetler, yerel spor camiasında büyük bir heyecan ve memnuniyetle karşılandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —