Tarih: 18.07.2024 12:03

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Ayvalı Mahallesinde Yaşanan Sel Felaketini Yerinde İnceledi

Facebook Twitter Linked-in

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Ayvalı Mahallesinde meydana gelen sel felaketi sonrasında bölgeye hızla müdahale etti. Sel sularıyla kapılan bir otomobilin kurtarılması dahil olmak üzere iş makinelerinin çalışmalarını yönlendiren Başkan Çelebi, bizzat çalışmalara katılarak destek verdi.

Başkan Çelebi, yaptığı açıklamada, “Önceki gün Çatak, bugün Ayvalı Mahallemiz felaketi yaşadı. Tüm Ayvalı Halkına çok büyük geçmiş olsun diliyorum. Felaketin haberini alır almaz hemen iş makinelerimizi bölgeye yönlendirdik ve ekibimizle birlikte bölgeye intikal ettik. Maalesef son haftalarda farklı kırsal mahallelerimizde sel felaketleri yaşıyoruz. Devletimiz tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın yanındadır. Birkaç gün daha yağış görünüyor. Hangi mahallemiz olursa olsun, bu süre zarfında dere kenarlarında araçlarımızı bırakmayalım. Yağmur sonrası dere kenarlarında şahsi olarak bulunmayalım. İnşallah en kısa zamanda sel felaketlerinin yaşandığı mahallelerimizde selin izlerini silerek normal hayatımıza döneceğiz” şeklinde konuştu.

Oltu Belediyesi ekipleri, selin ardından bölgede temizlik ve onarım çalışmalarına hızla başladı. Başkan Çelebi, vatandaşların can ve mal güvenliğinin her şeyden önce geldiğini vurgulayarak, devletin sağladığı desteklerle birlikte, mahalle sakinlerinin normal hayatlarına dönmeleri için çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —