Tarih: 11.09.2024 10:17

Oltu Belediye Başkanı Çelebi, Eğitim Öğretim Yılını Öğrencilerle Karşıladı

Facebook Twitter Linked-in

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin ile birlikte 2024-25 Eğitim Öğretim yılının başlaması dolayısıyla Oltu Fen Lisesi ve Oltu Yasin Haşimoğlu İlkokulu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında öğrencilerle bir araya gelen Başkan Çelebi, okulların açıldığı ilk günde ilçedeki tüm öğrencilere Belediyemiz tarafından hediye edilen kırtasiye setlerini temsili olarak dağıttı.

Başkan Çelebi, öğrencilere başarılar dileyerek, eğitime verdikleri önemi vurguladı. "Tüm öğrencilerimizin ve okullarımızın ne eksiği varsa Oltu Belediyesi olarak imkanlar dahilinde gidermeye hazırız" diyen Çelebi, eğitimin önemine dikkat çekti. Başkan Çelebi'nin bu anlamlı ziyaretinde, öğrencilere moral vermek ve eğitim süreçlerine destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlik, büyük takdir topladı.

Oltu Belediyesi, eğitim alanında desteğini sürdürüyor ve öğrencilerin eğitim hayatlarına katkıda bulunmak için çeşitli projeler ve desteklerle çalışmalarına devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —