Tarih: 26.12.2023 12:17

Oltu Belediye Başkanı Taşcı, Erdoğan'a Oltu Taşı'ndan Togg Maketi Hediye Etti

Facebook Twitter Linked-in

Dolmabahçe Sarayı'nda düzenlenen toplantıda, AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşcı, ilçe belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Âl ve AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Av. Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat yer aldı.

Toplantıda, AK Parti'nin Erzurum'daki çalışmaları ve 2023 seçimlerine yönelik hazırlıklar ele alındı.

Toplantının sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kısa bir görüşme gerçekleştiren Oltu Belediye Başkanı Taşcı, Erdoğan'a Oltu halkının selam ve sevgilerini iletti. Taşcı, Erdoğan'a ayrıca Oltu Taşı'ndan yapılan Togg otomobil maketini hediye etti.

Taşcı, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Oltu halkının selam ve sevgilerini ilettim. Sayın Cumhurbaşkanımız, Oltu halkına selamlarını iletti. Toplantı, Erzurum'un ve Türkiye'nin geleceği için önemli bir fırsat oldu. Bu toplantıda alınan kararlar, Erzurum'un ve Türkiye'nin daha da kalkınmasına vesile olacaktır." dedi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —