Tarih: 15.06.2024 10:30

Oltu Belediyesi Kurban Bayramı Bayramlaşma Töreni Düzenledi

Facebook Twitter Linked-in

Oltu Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde belediye personeli ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Adem Çelebi, sosyal tesislerde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılarak personel ile bayramlaştı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Çelebi, bayramın manevi önemine vurgu yaparak, “Bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler konum itibariyle bayramlarda vatandaşlarımızın çok daha huzurlu bayram geçirebilmelerini sağlamak için çalışmamız gerekiyor. Dolayısıyla her bir mesai arkadaşıma şimdiden emekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çelebi, bayramın toplumsal değerlerine dikkat çekerek, “Paylaşmanın, hoşgörünün, yardımlaşma ve dayanışmanın hâkim olduğu, toplumu birbirine sımsıkı bağlayan ve sevgiyle kucaklaştıran bayramın sevgi, barış ve huzur getirmesi dileğiyle; personelimiz ve halkımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu.

Belediye personeli, Başkan Çelebi'nin konuşmasının ardından tebriklerini ileterek, birlikte bayramın coşkusunu paylaştı. Bayramlaşma töreni, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —