Tarih: 16.08.2024 10:48

Oltu'da Geleneksel Sünnet Şöleni Büyük İlgi Gördü

Facebook Twitter Linked-in

Oltu Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni, OLDEF (Oltu Dernekler Federasyonu) ve SAĞDEST (Sağlıklı Yaşamı Destekleme Derneği) katkılarıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Oltu İlçe Başkanı Vedat Sağlam, OLDEF Başkanı Taner Sağlam, AK Parti Oltu Kadın Kolları Başkanı Selma Mevlütoğlu ve çok sayıda çocuk ile aileleri katıldı.

Oltu Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından düzenlenen şenlikte, çocuklar için şarkılar söylendi ve yüz boyama etkinlikleri yapıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Çelebi, "Küçük çocuklarımızın erkekliğe ilk adımını attığı törenlerden bir tanesi. Çocuklarımız için güzel bir başlangıç olur inşallah" diyerek şenliğin sponsorlarına teşekkür etti.

Programa katılanlar, şenliğin neşeli atmosferinde keyifli vakit geçirdi. Etkinlik, toplumsal dayanışma ve geleneksel değerlerin yaşatılması açısından büyük önem taşıdı.

Oltu Belediyesi, bu tür organizasyonlarla bölge halkının bir araya gelmesini ve geleneklerin yaşatılmasını sağlamayı sürdürecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —