Tarih: 19.10.2024 10:21

Oltu'da Öğrencilere Barınma Desteği

Facebook Twitter Linked-in

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, üniversite öğrenimi için ilçeye gelen öğrencilerin barınma sorununu çözmek amacıyla önemli bir adım attı. Başkan Çelebi, açıkta kalan 200 öğrencinin yurda yerleşmesini sağlayarak, bu önemli sorunu ortadan kaldırdı.

İlçede bulunan fakülte ve yüksekokullarda eğitim gören ancak barınacak yurt bulamayan öğrenciler için özel bir erkek yurdunu kiralayan Başkan Çelebi, öğrencilerin güvenli bir ortamda kalmalarını sağladı. Çelebi, üniversite öğrencilerinin açıkta kalmaması için gereken tüm çabayı gösterdiklerini vurgulayarak, yurda yerleştirme işlemlerinin başarıyla tamamlandığını ifade etti.

Başkan Çelebi, yaptığı açıklamada, "Bu hususta AK Parti Genel Başkanvekilimiz Efkan Ala, Eski İçişleri Bakanımız Selami Altınok, Erzurum Milletvekillerimiz, AK Parti Erzurum İl Başkanımız, Allah razı olsun arkamızda durdular. Bu yurdun masraflarını karşılamak üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı aracılığıyla kaynak temin ettiler. Kendilerine buradan çok teşekkür ediyorum. Bizlerin arkasında olmalarından memnuniyetlerimizi bildiriyoruz. Oltu’daki öğrenci kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bu destek sayesinde Oltu'daki üniversite öğrencileri, eğitim hayatlarına güvenli bir başlangıç yapmanın mutluluğunu yaşayacaklar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —