Tarih: 22.07.2024 10:33

Oltu'da Sel Sonrası Hasar Tespiti: Başkan Çelebi ve Kaymakam Çelik Çatak Mahallesi'nde

Facebook Twitter Linked-in

Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, göreve yeni başlayan Oltu Kaymakamı Mustafa Çelik ile birlikte, geçtiğimiz hafta sel felaketinin etkilediği Çatak Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Çelebi, bölgede yaşanan afet sonrası oluşan hasarları yerinde inceleyerek, yürütülen iyileştirme çalışmalarına dair bilgiler verdi.

Ziyaret sırasında Başkan Çelebi, Çatak Mahallesi'nde sel felaketinin neden olduğu tahribatı yakından gözlemlediklerini belirterek, afet sonrası başlatılan onarım ve temizleme çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade etti. Çelebi, “Bölgede meydana gelen zararın bir an önce giderilmesi ve halkımızın normale dönmesi için tüm ekiplerimizle birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Çatak Mahallesi'nin eski haline dönmesi için gereken her türlü desteği sağlayacağız” dedi.

Kaymakam Mustafa Çelik ise, sel felaketinin ardından yapılan çalışmaların önemine değinerek, devletin ve yerel yönetimlerin afet bölgesindeki vatandaşlara en iyi şekilde destek olmaya devam edeceğini vurguladı. Çelik, “Bölgede yaşanan bu zor dönemde vatandaşlarımızın yanındayız ve hasar tespit çalışmaları ile yeniden yapılandırma sürecini titizlikle yürütüyoruz” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —