Önce dövdü, sonra cinsel ilişki talep etti! O kadının isyanı Esra Ezmeci'yi harekete geçirdi: “Bunun bir bedeli olmalı!”

dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam eden Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, dün akşam takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

GÜNCEL 27.07.2023 02:02:00 0
Önce dövdü, sonra cinsel ilişki talep etti! O kadının isyanı Esra Ezmeci

Başarıları ile son Cinsellik üzerine verdiği tavsiyeler ile bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Ezmeci, kocasından şiddet görüp cinsel ilişkiye zorlanan o kadına verdiği karşılık ile olay yarattı. İşte ayrıntılar…


Bekarlar için farklı bir algoritma ile çalışan eş bulma aplikasyonu üzerinde çalıştığını ve ilgili uygulamanın yakın zaman içerisinde erişime açılacağını müjdeleyen Esra Ezmeci, son paylaşımları ile dikkat çekti. Yeni sezonda ekranlar aracılığı ile sevenlerinin karşısına çıkacağını açıklayan Ezmeci, yeni projesi ile takipçilerini heyecanlandırdı. Ezmeci’nin nasıl bir formatta ekranlarda boy göstereceği merak konusu olurken ünlü psikolog tarafından düzenlenmiş olan soru- cevap etkinliği bir kez daha gündemin en çok konuşulanları arasına girdi.

Dün akşam sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Esra Ezmeci, eşinden fiziksel şiddet görüp cinsel ilişkiye zorlanan kadın ile üvey kardeşinden hamile kaldığından şüphelenen bir diğer kadının paylaşımlarına verdiği karşılıklar ile olay yarattı.

TEDİRGİNLİK YARATAN PAYLAŞIM!

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin soru cevap etkinliğine katılım sağlayarak ona akıl danışan bir sosyal medya kullanıcısı, yaşadıkları ile hem kızdırdı hem de yüreklere dokundu. Eşinden fiziksel şiddet gördüğünü sonrasında da cinsel ilişki yaşamaya zorlandığını belirten o kadın, “Ben bu adamdan tiksiniyorum, sevmiyorum” diyerek ne yapması gerektiğini Esra Ezmeci’ye sordu.

Esra Ezmeci, kocasının fiziksel şiddetine maruz kalan ve üstüne üstük bir de cinsel ilişki yaşamaya zorlanan o kadına şu şekilde karşılık verdi: “Bir kadın ona iyi davranmayan, özen ve sevgi göstermeyen bir erkeğe karşı cinsel çekim hissedemez. Lütfen şiddetin bedeli olsun, eşinizi bunu normalleştiremesin ve siz net tepkinizi koyun, şikayetçi olun. Şiddet uygulayıp, kötü davranan bir erkek ile hemen cinsellik yaşamak bir kadına işkence gibi gelir. Bunun bir bedeli olmalı.”


ÜVEY KARDEŞ İLE CİNSEL BİRLİKTELİK İTİRAFI!

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin son soru cevap etkinliğine katılım sağlayan bir diğer sosyal medya kullanıcısı, şaşkınlık yaratan bir itirafta bulundu. Üvey kardeşi ile cinsel birliktelik yaşadığını ve şu an hamile olduğundan şüphelendiğini belirten sosyal medya kullanıcısı, Esra Ezmeci’ye “Ne yapabiliriz?” diye sordu. Ezmeci, tepki çeken o itirafa şu şekilde karşılık verdi: “Bunu aile üyelerinden en yakın bulduğunuz biriyle paylaşmanız sizin için en doğru karar olur. Ona göre karar vermeli ailede büyük travma yaşatmayacak şekilde çözümlenmesi gerekir.”

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

17.6° / 11.8°

İl Başkanı Hikmet Ayar’dan 19 Mayıs Mesajı

Ocaklı: Derepazarı çay fabrikasını nerede yapacaksınız?

TÜİK Verileri, Bakan Yumaklı'yi Yalanlıyor

KARAL: AÇIKLANAN ÇAY ALIM FİYATI 205 BİN ÇAY ÜRETİCİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Çolak: Açıklanan Çay Fiyatı ile Vatandaşın Sofrasından 1 Ekmek Daha Eksilmiştir

HÜKÜMETİN ORTAĞI MHP AÇIKLANAN ÇAY FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ: ÇAY OYUNCAK DEĞİL YANLIŞ DÜZELTİLSİN

RİZELİ MAĞDUR EDİLMİŞTİR. ÇAY FİYATI ERİMEYE DEVAM EDİYOR

Deniz'den Çay Fiyatına Sert Tepki: İstifaya Davet Etti!

Hasan Karal Açıklanan Çay Fiyatına böyle tepki gösterdi

AÇIKLANAN YAŞ ÇAY FŞYATINI KABUL ETMİYORUZ

Memleket Partisi Rize İl Başkanından açıklan çay taban fiyata tepki

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!

CHP Trabzon’da Rapor hazırlıyor