meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

One Piece 1094. bölüm ham taramaları: Sanji Egghead'de bir sonraki rakibiyle yüzleşirken ilk Gorosei Şeytan Meyvesi formu ortaya çıktı

One Piece 1094. bölümün ham taramaları 4 Ekim 2023 Çarşamba günü yayınlandı ve gelecek sayıdaki olaylara erken bir bakış getirdi.

GÜNCEL 5.10.2023 09:53:00 0
One Piece 1094. bölüm ham taramaları: Sanji Egghead

One Piece 1094. bölümün ham taramaları 4 Ekim 2023 Çarşamba günü yayınlandı ve gelecek sayıdaki olaylara erken bir bakış getirdi. Hafta başındaki metin tabanlı spoiler, ne bekleneceğine dair genel bir özet sunarken, ham taramalar, hayranlara önümüzdeki sayıdaki sanat eserine heyecan verici bir bakış sunuyor.

Bu özellikle One Piece 1094. bölüm için çok önemli; çünkü bu sayı, geniş çapta tartışılan Gorosei Şeytan Meyvesi formlarının ilkini dolgun, korkusuz bir görünümle heyecan verici bir şekilde ortaya çıkarıyor. Bu konuda özellikle heyecan verici olan şey, olayların gidişatının ne kadar beklenmedik olduğu ve serinin gerçekten son destanında olduğu gerçeğinin ne kadar sembolik olduğudur.

One Piece 1094. bölüm ham taramaları Aziz Jaygarcia Satürn'ün Şeytan Meyvesi formunun yokai'den ilham aldığını ortaya koyuyor

ham taramalar

One Piece 1094. bölümün ham taramaları bir çekimle başlıyor Vegapunk Atlası Pacifista otorite düzeninin bir diyagramıyla bunu yapabileceğini gösteren emrini Pacifistalara veriyor. Robotik askerler daha sonra onun emirleri doğrultusunda Deniz Piyadelerine saldırmaya başlar ve bu da Atlas, Dr. Vegapunk, Sanji ve Franky'nin VegaTank 8'de serbestçe seyahat etmesine olanak tanır.

Bu arada Jewelry Bonney, aniden iki Koramiral ortaya çıktığında bazı Denizci askerleriyle savaşırken görülüyor. Görünüşe göre bir Pacifista'yı sürdüğü ve kontrol ettiği gösterildiğinden, bunlardan birinin adı burada verilmiş ve tam olarak tanıtılmıştır. Diğerinin adı belirtilmese de ucunda deniz kabuğu olan uzun bir asa taşıyor.

One Piece 1094. bölümde adı açıklanmayan Koramiral harekete geçiyor bonneySanji tam zamanında aniden ortaya çıkar. Sorun bakış açılarını Luffy ve Kizaru arasında değiştirirken Bonney'i VegaTank 8'e geri götürüyor. İkisinin de birbirlerine doğru uçarken nefes nefese oldukları görülüyor, ancak bir şey hissettiklerinde aniden duruyorlar.

Bonney, serinin animesinde görüldüğü gibi (Resim Toei Animasyonu aracılığıyla)

 

Bonney, serinin animesinde görüldüğü gibi (Resim Toei Animasyonu aracılığıyla)

Roronoa Zoro, Rob Lucci, Jinbe, diğer Koramirallerden bazıları ve görünüşe göre Usopp bile Egghead Adası'nın her yerinden yayılan aurayı hissedebiliyordu. Daha sonra adanın merkezinde bir beş köşeli yıldızın / beş köşeli yıldızın ortaya çıktığı ve kısa bir süre sonra siyah alev ve şimşek yayıldığı ortaya çıktı. Bu gerçekleşirken VegaTank 8 bu konumun üzerinde bulutlu bir yolda ilerliyor.

One Piece 1094. bölüm, Sanji'nin ve denizcilerden birinin olanlara tepeden baktığını görüyor. Ancak hiçbir uyarı vermeden kafası patlar ve Aziz Jaygarcia Satürn'ün onunkine dönüştüğü ortaya çıkar. Şeytan Meyve biçim. Vücudunun alt yarısı, Siyah Maria'da görüldüğü gibi bir örümceğe benziyor ve bacaklarında alev benzeri kıvrımlar var.

Ayrıca Lucci ve Kaku'nun Uyanmış formlarında görüldüğü gibi kafasında iki devasa boynuzun yanı sıra boynunun etrafında siyah alev bulutlarından oluşan devasa bir eşarp var. Yüzü hala insan gibi görünüyor ancak devasa bir sakal ve daha geniş bir burun gibi abartılı özelliklere sahip. VegaTank 8 Satürn'ün yanından geçip onu gözlemlerken Kizaru gruba saldırmaya çalışır ancak ıskalar.

Ancak One Piece 1094. bölüm onun aslında bulut yoluna çarptığını ve aracı yere düşmeye zorladığını ortaya koyuyor. Neyse ki Luffy kısa bir süre sonra ortaya çıkar ve Kaido'da kullanılana benzer bir yumrukla Kizaru'nun suratına vurur. Ancak bu durum her iki dövüşçünün de sınırlarını zorluyor gibi görünüyor, çünkü daha sonra ikisi de yere düşüyor ve Luffy "yaşlı adam" formuna geri dönüyor.

Luffy düşerken Satürn ona bakar ve ona bir şey der, içindekiler araçtan çıkana kadar çarpan VegaTank 8'i fark etmez. Bonney daha sonra bir kılıcı çekip ona atlamadan önce Satürn'e dik dik bakar, bu da Dr. Vegapunk'un büyük endişesine neden olur. Bölüm, Bonney'nin kılıcını Satürn'ün göğsüne saplamasıyla, Satürn ona bakarken ağlayarak sona eriyor.

Tüm One Piece'i takip ettiğinizden emin olun. anime, manga, film ve canlı aksiyon haberleri 2023 ilerledikçe.

https://www.riddle.com/embed/a/sUIm293V?staticHeight=true
 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim