meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Önemsiz Biri Film Konusu | Oyuncuları | Netflix

Önemsiz Biri Film konusu, (Nobody) filmi, konusu, oyuncuları, imdb, fragman, izle, yorumları, Netflix, film yorumu, ekşi sözlük, imdb puanı, izle, 2023, olacak mı, ne zaman gibi aramalarınız için analiz53.com’u takip edin.

Önemsiz Biri Film Konusu | Oyuncuları | Netflix

Film, Aksiyon, Drama ve Suç türlerini bir araya getiren bir Amerikan yapımıdır. Eighty Two Films tarafından 26 Mart 2021 tarihinde vizyona girmiştir. Netflix kütüphanesine ise 26 Mayıs 2023 tarihinde eklenmiştir.

Filmin yönetmen koltuğunda Ilya Naishuller bulunurken, senaryo ise Derek Kolstad tarafından kaleme alınmıştır. Başrolde, Better Call Saul ve Breaking Bad dizilerinde izlediğimiz Saul Goodman karakteriyle tanınan Bob Odenkirk yer almaktadır.

'Önemsiz Biri' filminin konusu, emekli özel ajan Nina'nın hiç tanımadığı oğlunun kaçırılmasıyla başlar. Oğlunu kurtarmak için harekete geçen Nina, geçmişteki ölümcül becerilerini kullanarak karşısına çıkan herkesi alt etmek zorunda kalır.

Nina, gizli bir eski NATO Özel Harekat ajanıdır ve acımasız gangsterler tarafından kaçırılan oğlunu kurtarmak için tüm yeteneklerini ortaya koymalıdır. Max'i bulma süreci, hem oğlu için daha fazlasını isteme arzusuyla dolu yeni bir adrenalin duygusu yaratır, hem de hayata geri dönme şansı sunar.

'Önemsiz Biri' filminin başrolünde Bob Odenkirk'in yanı sıra Aleksey Serebryakov (Yulian Kuznetsov olarak), Connie Nielsen (Becca Mansell), Christopher Lloyd (David Mansell), Michael Ironside (Eddie Williams), Colin Salmon (The Barber), RZA (Harry Mansell) ve Billy MacLellan (Charlie Williams) gibi isimler yer almaktadır.

Film, IMDb'de 7,4 gibi bir puan elde etmiştir.

'Önemsiz Biri' adlı bu aksiyon-suç filmi, izleyicilere sürükleyici bir hikaye sunarken, başarılı performanslarıyla da dikkat çeken bir yapımdır.

Film Fragmanı


1

Fındık Fiyatlarında Son Durum: 28 Haziran 2024 Güncellemesi

2

28 Haziran 2024 güncel altın kuru fiyatları

3

TOHM Sporcularından Altın ve Gümüş Madalya: Avrupa Şampiyonasında Gururumuz Oldular!

4

Trabzon'da Tarım Mücadelesi: Kahverengi Kokarca İle Mücadele Devam Ediyor

5

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı Düzenlendi