Tarih: 24.07.2023 17:56

Oppenheimer Netflix'te mi? Oppenheimer filmi nereden izlenir?

Facebook Twitter Linked-in

Oppenheimer Netflix'te mi? Oppenheimer filmi nereden izlenir?; Dünya Savaşı'nın sonunda atılan atom bombalarının hikayesini bilirsiniz. Onları yaratan adamın arkasındaki hikayeyi biliyor musunuz? Oppenheimer izlenmesi gereken bir film, ancak onu çevrimiçi olarak nereden izleyebilirsiniz?

J. Robert Oppenheimer, birçok kişinin tanıyacağı bir isimdir. Dünya Savaşı'nın sonunda iki Japon şehrini vuran atom bombalarının yaratılmasından sorumluydu. Atom silahları savaşı sonsuza dek değiştirdi, ancak onları yaratan adam verebilecekleri zararı anladı ve yanlışı düzeltmek istedi.

Şimdi sinemalarda olan film, tamamen onları yaratma yolculuğu ve onları kullanılma yeteneğinden çıkarmak istemekle ilgili. Başından sonuna kadar görüyoruz ve o zamanki insanların zihniyeti ve şimdi bombalar hakkında bildiklerimiz hakkında daha fazla şey anladığınız için izlemeye değer bir yolculuk.

Oppenheimer Netflix'te mi?

Tabii ki, filmi evde izlemek isteyeceksiniz. Sinemalarda izlemeye gitseniz bile, evde bir akış platformunda izlemek isteyeceksiniz. Birçoğu için büyük soru, Netflix'e gelip gelmeyeceği.

 

Bu film hakkında bazı kötü haberler var. Netflix'e gelmeyecek. En azından ilk değil. Bu bir Universal Pictures filmi, yani ilk akış evi Peacock.

İkinci akış evi muhtemelen Prime Video'dur. The Super Mario Bros. Movie, Peacock'taki bir koşunun ardından Netflix'e yönelirken, diğer Universal Pictures filmleri Prime Video'ya yöneldi. Muhtemelen animasyon stüdyosu ile canlı aksiyon stüdyosu arasında bir anlaşma. Değişim gerçekleşmeye başladığında, yılın sonuna doğru daha fazlasını öğreneceğiz.

Oppenheimer filmi nereden izlenir?

Oppenheimer şu anda izlemek için sinemalarda.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —