meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

ORDU’DA BAYRAM BEREKETİ

tarafından birebir ölçülerde yeniden inşa edilerek hizmete açılan Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi, açılışın ardından ilk bayram yoğunluğunu yaşadı. Destansı hikâyesi ile hafızalara kazınan Rüsumat No 4: Gemisi ve Açık

ORDU’DA BAYRAM BEREKETİ

tarafından birebir ölçülerde yeniden inşa edilerek hizmete açılan Rüsumat No: 4 Gemisi ve Açık Hava Müzesi, açılışın ardından ilk bayram yoğunluğunu yaşadı. Destansı hikâyesi ile hafızalara kazınan Rüsumat No 4: Gemisi ve Açık Hava Müzesi’ni de bayram boyunca 16 bin kişi gezdi.

ŞEHİT TEMEL ŞİMŞİR GEMİSİ İLE ORDU’YU DENİZDEN SEYRETTİLER

Öte yandan daha önce atıl durumda olan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu turizmine kazandırılan Şehit Temel Şimşir Gemisi de vatandaşların ilgi gösterdiği bir diğer aktivite alanı oldu. Gemi Altınordu, Perşembe, Ünye, Fatsa ve Gülyalı ilçelerinde seferler düzenleyerek gelen misafirlerini ağırladı.

YASON BURNU VE HOYNAT ADASI DOLDU TAŞTI

Bayram tatilini Ordu’da geçirenlerin uğramadan geçmediği noktalar arasında Yason Burnu ve Hoynat Adası da yer aldı. Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği düzenleme çalışmaları ile cazibesini arttıran Hoynat ve Yason misafirlerinde beğenisini kazandı.


1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor