Tarih: 28.06.2024 10:45

Orgeneral Bayraktaroğlu'ndan Artvin'e Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Artvin - Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, bölgedeki askeri birlikleri denetlemek ve bazı incelemelerde bulunmak üzere Artvin’e geldi. Orgeneral Bayraktaroğlu, Artvin Valisi Cengiz Ünsal’ı makamında ziyaret ederek önemli temaslarda bulundu.

Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, ilk olarak Artvin Valiliği Şeref Defteri’ni imzaladı. Ardından Vali Ünsal’ın makamına geçen Bayraktaroğlu, burada Vali Ünsal ile bir süre görüştü. Görüşmede, bölgedeki askeri durum, güvenlik konuları ve yerel işbirlikleri hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Orgeneral Bayraktaroğlu’na bu ziyaretlerinde 3. Ordu Komutanı Korgeneral Veli Tarakcı, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan ve 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu eşlik etti. Komutanların ziyaretleri sırasında, bölgedeki askeri ve güvenlik durumuna ilişkin çeşitli değerlendirmeler yapıldı.

Artvin Valiliği’nden yapılan açıklamada, Orgeneral Bayraktaroğlu ve beraberindeki komutanların ziyaretinin, ildeki güvenlik ve asayiş konularında önemli katkılar sağlayacağı belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —