Tarih: 27.08.2024 14:37

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Abdullah ve Ali Öztürk’e Destek Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 2024 Paris Paralimpik Oyunları'nda masa tenisinde ülkemizi temsil eden Trabzonlu sporcular Abdullah Öztürk ve kardeşi Ali Öztürk'e başarı dileklerinde bulundu. Kaya, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "2024 Paris Paralimpik Oyunları’nda masa tenisinde ülkemizi her turnuvada başarıyla temsil etmiş Trabzonlu sporcular Abdullah Öztürk ve kardeşi Ali Öztürk’e üstün başarılar diliyorum. İnanıyorum ki turnuva sonunda bu ülkeye birer altın madalya daha kazandıracak, göğsümüzü kabartacaklar. Başarılar şampiyonlar." ifadelerine yer verdi.

Ahmet Kaya, Trabzon'un spor alanında uluslararası başarılar elde eden bu iki değerli sporcusuyla gurur duyduğunu belirtti. Abdullah ve Ali Öztürk kardeşler, daha önceki Paralimpik Oyunlar'da da kazandıkları madalyalarla Türkiye'yi gururlandırmış ve spor camiasının takdirini kazanmışlardı.

Ortahisar Belediye Başkanı'nın bu destek mesajı, Öztürk kardeşlerin ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri için motivasyonlarını artırırken, tüm Trabzonluların da sporcularımıza olan güvenini pekiştiriyor. Başkan Kaya'nın dilekleriyle, Abdullah ve Ali Öztürk'ün 2024 Paris Paralimpik Oyunları'ndan altın madalyalarla dönmeleri temenni ediliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —