Tarih: 14.08.2024 01:12

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan KTÜ, Trabzon ve Avrasya Üniversitelerine Yerleşen Öğrencilere Teşekkür ve Destek Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon’un kültürel, sanatsal, tarihsel, spor ve turizm alanındaki zenginlikleriyle dikkat çeken Ortahisar ilçesinde, 2024 YKS sonuçları sonrası büyük bir sevinç yaşanıyor. Karadeniz'in gözbebeği Trabzon’a yeni gelen üniversite öğrencilerine yönelik sıcak bir karşılama mesajı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan geldi.

Başkan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "2024 YKS sonucu kültür, sanat, tarih, spor, turizm ve eğitim şehri, Karadeniz’imizin göz bebeği Trabzon’umuzda KTÜ, Trabzon ve Avrasya Üniversitelerimizi kazanan tüm gençlerimizi tebrik ediyorum. Şehrimize şimdiden hoş geldiniz," şeklinde konuştu.

Kaya, öğrencilere şehre alışma sürecinde destek olacaklarını belirterek, "Burada geçireceğiniz süre boyunca belediyemizin kapısı daima sizlere açık. Her türlü desteğe hazırız. Yeni eğitim hayatınızda başarılar diliyorum," ifadelerini kullandı.

Bu samimi karşılama ve destek mesajı, Trabzon'daki üniversite öğrencileri için moral kaynağı olurken, şehrin öğrenci dostu atmosferini de bir kez daha gözler önüne serdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —