Tarih: 04.10.2024 16:34

Ortahisar Belediyesi, Sosyal Belediyecilik Anlayışıyla Hizmetlerine Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Ortahisar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. Eylül ayında yapılan çalışmalar arasında, 613 ton asfalt, 676 m³ beton ve 1804 m³ kuru beton kullanımıyla yol bakım ve onarım çalışmaları yer alıyor. Toplamda 10 bin 290 metre yol bakım ve onarımı, 340 metre yol açma ve 480 m³ tahkimat çalışması gerçekleştirildi.

Ayrıca, 150 okulun bahçesinde bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı. Yeni uygulamaya konulan 'Yeni Doğan Destek Paketi' ile ailelere destek sağlanırken, evde bakım hizmetlerine de kuaför hizmeti eklendi.

Ortahisar Belediyesi, kültürel etkinliklere de önem veriyor. Bu kapsamda, 'Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar Konseri' düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen bir çalışmada ise, Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesi'nden 140 emekli, Çanakkale'ye kültür gezisi için gönderildi. Eylül ayında 18.000 hemşehrinin Kent Mutfağı ve Kent Lokantası'ndan faydalandığı bildirildi.

Ayrıca, 200 öğrenciye kırtasiye yardımı yapılırken, 21 aileye gıda yardımı ve 34 vatandaşa evde bakım hizmetleri kapsamında genel temizlik desteği verildi. 52 cenaze evine ise taziye yemeği sunularak, başsağlığı dilekleri iletildi.

Ortahisar Belediyesi, yürüttüğü projelerle hemşehrilerine hizmette örnek olmaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —