Tarih: 31.08.2024 15:58

Ortahisar’da Balıkçı Esnafına Destek: Yeni Av Sezonu Öncesi Bakım ve Onarım Çalışmaları Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Ortahisar Belediyesi, 2024/25 balık avı sezonu öncesi Faroz Balıkçı Limanı'nda düzenlenen etkinlikte balıkçı esnafıyla bir araya geldi. Etkinlikte, seçimler öncesi verilen sözlerin bir yenisi daha hayata geçirilerek, balıkçılara yönelik bakım ve onarım desteği başlatıldı.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Faroz Balıkçı Kooperatifi ile birlikte düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, "Söz verdik, yapıyoruz! Şehrimizin kıymetli balıkçı esnafına, geçimini balıkçılıktan sağlayan hemşehrilerimize bereketli bir av sezonu olmasını, günümüz ekonomik koşullarında geçim sıkıntısı yaşayan halkımız adına av sezonunda verimin bol, balık fiyatlarının ucuz olmasını diliyorum. Vira bismillah!" ifadelerini kullandı.

Başkan Kaya, balıkçıların ekonomik zorluklar yaşadığı bu dönemde, onlara verilen desteğin önemine vurgu yaparak, bakım onarım çalışmalarının hızlı bir şekilde yürütüleceğini belirtti. Ortahisar Belediyesi’nin bu tür desteklerle balıkçı esnafının yanında olmaya devam edeceğini ifade eden Kaya, #SözVerdikYapıyoruz ve #OrtahisarÇalışıyor etiketleriyle desteklerini sosyal medyada da duyurdu.

Yeni av sezonu öncesinde yapılan bu çalışmalar, Trabzonlu balıkçılar için büyük bir moral kaynağı olurken, balık fiyatlarının da halkın bütçesine uygun seviyelerde kalmasına katkı sağlaması bekleniyor.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —