Tarih: 03.09.2024 18:31

Ortahisar’daki Okullar, Yeni Eğitim Yılına Tertemiz Başlayacak

Facebook Twitter Linked-in

Ortahisar Belediyesi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde okul bahçelerinde kapsamlı temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, öğrencilerin sağlıklı bir eğitim ortamında ders görebilmeleri için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Okulların 9 Eylül Pazartesi günü açılacak olması nedeniyle, Ortahisar’daki okul bahçeleri tek tek temizleniyor. Yabani otların temizlenmesi, hijyen kontrollerinin yapılması, ağaçların budanması ve çevre temizliğinin yapılması gibi çalışmalarla okul bahçeleri yeni eğitim yılı için hazır hale getiriliyor.

Ortahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesindeki 7 personel, 9 Eylül’de başlayacak eğitim öğretim yılı öncesinde 150 okulda çevre temizliği çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor. Bu kapsamlı temizlik çalışmaları, öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak amacıyla sürdürülüyor.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2024-2025 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimizin temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için Park ve Bahçeler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, okul bahçelerinde temizlik çalışması yapıyor. Okul bahçelerimiz yıkanıyor, otlardan temizleniyor ve ağaçlarda budama çalışmaları yapılıyor. Temizlik çalışmalarımız 150 okulumuzun bahçe temizliği tamamlanana kadar devam edecek. Geleceğimiz olan öğrencilerimizin daha temiz ve sağlıklı ortamlarda eğitim-öğretim görmeleri için belediyemizin bütün imkanlarını seferber etmeyle devam edeceğiz,” dedi.

Başkan Kaya, yeni eğitim öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını dileyerek tüm eğitim camiasına ve öğrencilere başarılar diledi.

Ortahisar Belediyesi’nin bu hassasiyeti, eğitim alanındaki altyapı çalışmalarına verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —