Tarih: 24.10.2023 15:21

Osayi-Samuel'in aklı Premier Lig'de

Facebook Twitter Linked-in

Teknik direktör İsmail Kartal'ın konsol oyunları oynamayı yasakladığı Bright Osayi-Samuel, performansını da yukarı çekmek için kolları sıvadı.

Jesus döneminde 38 maçta gol atamayan Nijeryalı futbolcu, İsmail Kartal ile çıkışa geçti ve 2 gol-2 asistinin yanı sıra performansı ile de formayı aldı.

AKLI PREMIER LİGİ'NDE

İngiltere Premier Lig'de oynama hayalini sürdüren oyuncunun, hocası ile de bu konuda görüştüğü öğrenildi.

SKOR KATKISI YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Bright Osayi-Samuel, bu sezon hücum yollarında önemli katkı sağladı.

Sarı-lacivertlilere 2020-2021 sezonunun devre arasında katılan Nijeryalı oyuncu, söz konusu sezonda sadece 1 gol atabilmişti. 2021-2022 sezonunu da 1 golle kapatan 25 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon ise skor katkısı sağlayamamıştı.

Ligde bu sezon geride kalan süreçte 6. maçına çıkan Osayi-Samuel, daha şimdiden 2. golüne ulaştı.

MKE Ankaragücü deplasmanında takımına galibiyeti getiren tek golü kaydeden sağ bek oyuncusu, Hatayspor karşısında da takımının 2. golüne imza attı.

İSMAİL KARTAL: "PLAYSTATION'U YASAKLADIM"

Öte yandan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Hatayspor karşılaşmasının ardından Osayi Samuel'in performansıyla ilgili konuştu.

Kartal, Nijeryalı futbolcuya PlayStation'ı yasakladığını söyledi. İsmail Kartal, "Osayi'nin hala eksikleri var, hala tam istediğim gibi değil. Dün akşam toplantı yaptık onunla. Gece yarılarına kadar oyun oynamak yok dedim, söz verdi oynamayacağını söyledi. Düzeltmesi gereken eksikleri var onları da düzeltirse 1. sınıf oyuncu olacak." dedi.

Öte yandan Hatayspor maçından sonra Fred ile birlikte röportaja gelen Osayi Samuel ise, "Hocamız oyun oynamayı sevdiğimizi biliyor. Daha az oynamamız gerektiğini söyledi. Ben de daha az oynamaya çalışıyorum. Patron hocamız, o ne derse onu yapmaya çalışıyorum" sözlerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —