Tarih: 12.11.2023 12:26

Otomobil Fiyatlarında Büyük İndirim! İşte Yeni Fiyat Listesi...

Facebook Twitter Linked-in

2023 yılına yaklaşırken, sıfır otomobil almak isteyenler için güncellenen fiyat listeleri beklenen indirimleri içeriyor. Satış ve zam rekorları kıran otomobil piyasasında, fiyat artışları azalırken, indirim ve kampanyalar hız kazandı.

İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, sektördeki son gelişmelere dair yaptığı açıklamada, yaz sezonu ortasında yaşanan bollaşmanın ve Ticaret Bakanlığı'nın attığı etkili adımların, kayıt dışı ticaretin azalmasına ve fiyat dengelerinin pandemi öncesi seviyelere dönmesine neden olduğunu belirtti. Ertemel, yıl sonunda sıfır araçlarda ciddi indirimler ve kampanyaların düzenleneceği öngörüsünde bulundu.

Bayilerin ellerindeki araç stoğu arttıkça, piyasanın eski günlerine dönme eğiliminde olduğunu söyleyen Ertemel, bayilerin kendi bünyelerinde uygun faizli kredi imkanları ve %15'e varan indirimler sunduklarını ifade etti. Bu avantajlı kampanyalar arasında özellikle sunulan krediler ve fiyat düşüşleri dikkat çekiyor.

İşte bazı markaların güncellenmiş fiyatları:

Volkswagen

SEAT

SKODA

CİTROEN

DACİA

FIAT

FORD

HYUNDAİ

Sıfır otomobil almayı düşünenler için uygun faizli kredi seçenekleri ve cazip fiyat indirimleri sunan bayiler, otomobil tutkunları için önemli bir avantaj sağlıyor. Piyasadaki bolluk ve Ticaret Bakanlığı'nın düzenlemeleri, otomobil almak isteyenler için güzel fırsatlar sunuyor. Otomotiv sektöründe yaşanan bu olumlu gelişmeler, sıfır otomobil almayı düşünenleri sevindiriyor. 3-6 aylık bekleme listeleri de hemen teslime kadar gelmiş durumda. Bu indirim ve kampanya döneminde, otomobil almak isteyenler için doğru zaman geldi!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —