Özbekler'den Zeynep Bastık'a büyük ilgi
Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan, Türki Cumhuriyetlerde de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Zeynep Bastık, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te konser verdi.
İlk teklisi “Fırça”yı 2014’te yayınladığından beri kariyerinde büyük yol kat eden Zeynep Bastık artık uluslararası şöhrete sahip bir yıldız.
Ünü sınırlarımızı aşan Bastık son şarkısı “Eyvah” ile sadece Türkiye’de değil, Türki Cumhuriyetlerde de büyük ilgi görüyor.
Zeynep Bastık dün akşam Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te Palace of International Forums sahnesindeydi.

Ülkenin en prestijli mekanı olan Palace of International Forums’da konser veren ilk Türk şarkıcı olan Bastık, bin 500 kişiye unutulmaz bir gece yaşattı.
Konserin çıkışında kulis kapısında bekleyen Özbek hayranları Zeynep Bastık ile fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.
Gördüğü ilgiyi karşılıksız bırakmayan Bastık herkesle tek tek poz verdi.

Anahtar Kelimeler:
Zeynep Bastık
Özbekistan
konser
Antakya’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama

Antakya’da Ev Yangını Paniği
Gaziantep’te Kaçak Define Kazısına Suçüstü
SOLOTÜRK Çanakkale Semalarında Nefes Kesti
Konya Büyükşehir Belediyesi Bayram İçin Tüm Önlemleri Aldı
Bünyamin Ağbal’dan Anadolu’nun İzlerini Taşıyan Sergi
Düzce’de Anlamlı Sergi: Geleneksel Sanatlar Değerlerle Buluştu
Ege İhracatta Gerilerken Muğla Yükselişini Sürdürdü
Sağlık-Sen’den Tıp Bayramı’nda Birlik ve Dayanışma Mesajı
AJet, Bayram ve Ara Tatil İçin 89 Ek Sefer Düzenliyor
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
Perşembe
12.3 ° / 5.8 °

