Tarih: 30.09.2024 14:07

Paris Épinay Sur Seine Heyeti, Akçaabat’ı Keşfe Çıktı!

Facebook Twitter Linked-in

Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı ve eşi, ayrıca Belediye Başkan Yardımcısı Madam Ingırıt, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret etti. Ziyaret, Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur’un organizasyonuyla gerçekleştirilen bir gezi kapsamında gerçekleşti.

Trabzon’a bir dizi ziyaret için gelen ekip, hem Trabzon’un hem de Akçaabat’ın tarihi ve turistik yerlerini keşfetme fırsatı buldu. Başkan Ekim, makamında ağırladığı misafirlerine, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti.

Ziyaretin ardından, Paris Épinay Sur Seine Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcısı, Başkan Cumur ile birlikte Akçaabat’ın gözde yerlerinden Ortamahalle, Sera Gölü ve Akçatepe’yi gezdiler. Akçaabat’ın zengin tarihine hayran kalan misafirler, şehrin mutlaka görülmesi gereken bir yer olduğunu vurgulayarak, ilerleyen günlerde Akçaabat’ın tüm tarihi ve turistik noktalarını tekrar ziyaret etmeyi planladıklarını belirttiler.

Başkan Ekim’e misafirperverliği için teşekkür eden Paris Épinay Sur Seine heyeti, Akçaabat’ın güzelliklerini övgü dolu sözlerle anlattılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —