Tarih: 04.09.2024 08:26

Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır, İlçeye Yapacağı Hizmetleri Anlattı

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Çakır, Pazarspr’un mevcut halı saha ve hizmet binası için yeni bir yer tahsisi planladıklarını belirtti. Şu anda, halı sahanın bulunduğu mahalledeki sakinlerin şikâyetçi olduğunu ifade eden Çakır, bu tesislerin başka bir alana taşınması için bir proje üzerinde çalıştıklarını söyledi. Projenin hayata geçirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak' ın desteğiyle çalışmalara başlanacağını duyurdu.

Çakır ayrıca, mevcut Pazar Belediyesi hizmet binasının yerine yeni bir bina inşa etmek için proje geliştirdiklerini belirtti. Yeni bina içerisinde Pazarspor için ayrı bir hizmet alanı da yer alacak. Mevcut belediye binasının aslında bir kültür merkezi olduğunu ve bu binayı en kısa sürede gerçek işlevine döndürerek Pazar halkına teslim edeceklerini açıkladı.

Hayvan severler tarafından gündeme getirilen sokak hayvanlarıyla ilgili Spekülasyonlara da değinen Çakır, hayvanların toplanması konusunda titizlikle çalıştıklarını ve hayvan severlerin hassasiyetine saygı gösterdiklerini ifade etti. Belediyenin hayvanları barınaklarda korumaya yönelik çabalarını sürdürdüğünü ve meclisten çıkacak kararları beklediklerini belirtti.

Başkan Çakır, Pazar'ın görsel ve fiziksel anlamda iyileştirilmesi için mimarlarla birlikte yoğun bir çalışma içinde olduklarını vurguladı. İlçenin sahil bandındaki mevcut görsellerin değiştirilmesi için projeler geliştirdiklerini ve bu projeleri halkın beğenisine sunacaklarını söyledi.

Son olarak, Çakır, Pazar halkının her zaman yanında olduğunu ve tüm hizmetleri şeffaf bir şekilde gerçekleştirdiğini belirterek, ilçeye çok güzel hizmetler yapacağına dair söz verdi.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —