Tarih: 16.04.2023 02:39

Pazarspor Küme Düşüyor!

Facebook Twitter Linked-in

Pazarspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta aldığı sonuçlarla küme düşmeyi garantiledi. Dün sahasında AFC Kablo Kanalları Uşakspor'u konuk eden Pazarspor, maçta iki kez öne geçmesine rağmen rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Maçta kaydedilen 4 golün tamamı ilk yarıda gelirken, karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takım da birbirine üstünlük sağlayamadı. Uşakspor'un 88. dakikada kırmızı kart gören oyuncusu Ali Arda Bulut ile 10 kişi kalması maçın kaderini değiştirmedi.

Pazarspor'un ilk golü, karşılaşmanın hemen başında Feyyaz Aydil tarafından kaydedilirken, Uşakspor'un cevap golü ise 17. dakikada Cengiz Demir'den geldi. İlk yarının sonuna doğru Mehmet Cansın Çiçek'in golüyle tekrar öne geçen Pazarspor'a, Efecan Barlık'ın golüyle Uşakspor bir kez daha beraberliği getirdi. Maçın kalan dakikalarında her iki takım da gol atamayınca, karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

Sezon başından bu yana yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle futbolcularına ve kulüp çalışanlarına maaş ödeyemeyen Pazarspor, 32 hafta sonunda sadece 17 puan toplayarak küme düşmeyi hak ettiğini gösterdi. Pazarspor, 19 Nisan Çarşamba günü saat 15.00'te Baynet İnşaat Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Balıkesirspor, ilk maçta Pazarspor'u 1-0 mağlup etmişti.

HABER: SELMAN KUTLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —