Tarih: 21.10.2024 07:43

Pazarspor, Çankaya FK'yı 2-0 Mağlup Ederek Namağlup Unvanını Korudu

Facebook Twitter Linked-in

TFF 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Pazarspor, ligin güçlü ekiplerinden Çankaya FK’yı 2-0’lık net bir skorla mağlup ederek namağlup unvanını korumaya devam etti. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Pazarspor Teknik Direktörü Ramazan Öztürk, genç oyuncuların ortaya koyduğu mücadeleyle galibiyeti kazandıklarını vurguladı.

Öztürk, sahadaki genç futbolcuların 90 dakika boyunca büyük bir mücadele sergilediklerini belirterek, “Ligin en mütevazı kadrolarından birine sahibiz, ancak iyi mücadele ediyoruz. Bu sezon için büyük bir hedefimiz var ve bunu gerçekleştirmek için hem iç sahada hem de deplasmanda kazanmamız gerekiyor” dedi.

Ligin 7. haftasında alınan bu galibiyetin önemli olduğunu söyleyen Öztürk, “Taraftarımızın önünde Çankaya FK gibi güçlü bir rakibi devirdik. Ancak bu maçı geride bırakıp, geleceğe odaklanmalıyız” diye ekledi.

Önümüzdeki hafta deplasmanda Alanya 1221 FK ile karşılaşacaklarını hatırlatan tecrübeli teknik direktör, hazırlıklara hemen başlayacaklarını dile getirdi. “Bugün oyuncularımıza izin verdik. Ancak yarından itibaren Alanya maçına yoğunlaşacağız ve rakibimizi iyi analiz ederek 3 puan için deplasmana gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Pazarspor, bu galibiyetle ligde namağlup unvanını koruyarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —