Tarih: 10.09.2024 06:58

Pazarspor ’da Maç Sonu Değerlendirmeleri

Facebook Twitter Linked-in

Pazarspor, Sezona Zorlu İstanbul Deplasmanında 1 Puanla Başladı: Başkan Uğur Aslan ve Yöneticilerden Açıklamalar
TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Pazarspor, 2024-2025 sezonunun ilk maçında Küçükçekmece Sinop SK Deplasmanında 1-1 berabere kalarak sezona bir puanla başladı. Maç sonrası Pazarspor Başkanı Uğur Aslan ve kulüp yöneticileri, takımın performansına dair değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Uğur Aslan, Deplasmandan bir puanla dönmenin sevindirici olduğunu belirterek, “Futbolcularımız çok dinamik ve heyecanlı oynadı. Her geçen gün daha da güçlenerek şampiyonluk hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi. Taraftar desteğinin önemine değinen Aslan, Deplasmanda alınan bir puanın değerli olduğunu vurguladı.
Yönetici Soner Çiçek ise takımın sahada yürekleriyle oynadığını söyleyerek, “Galibiyet için gitmiştik ancak bir puan kötü değil. Bu mücadeleyle devam edersek şampiyonluk gelebilir. Haftaya kendi sahamızda Efeler 09 FK ile oynayacağız ve bu maçtan 3 puan almayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
Cumhur Bozacı da takımı tebrik ederek, “Sezona yenilmeden başlamak çok önemli. Bu liglerde kolay yenilmeyen bir takım olmak gerekiyor. Bugün bunu gösterdik” dedi ve Pazarspor’un ilk 6'da yer alması gerektiğini belirtti.
Sportif Direktör Hasan Balta ise, zorlu rakip karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “Rakip takımın bütçesi bizim birkaç katımız olmasına rağmen Karadeniz’in hırçın dalgalarını sahada hissettirdik” dedi. Balta, takımın önümüzdeki maçlarda daha iyi sonuçlar alacağına inandığını belirtti.
Pazarspor, gelecek hafta evinde oynayacağı Efeler 09 FK maçına hazırlanırken, taraftarlarını tribün desteği için stada davet etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —