Tarih: 15.04.2024 14:46

Peygamberimiz, İman ve İstikamet Temalı Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması'na Katılın!

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Yakutiye Müftülüğü tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında şehrimiz genelinde 15 yaş üzeri engelli bireylerimiz arasında "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" temalı ödüllü hadis-i şerif ezberleme yarışması düzenlenecek.

10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Engelli Bireyler Arası Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması'na katılmak isteyen hemşehrilerimiz; 3 Mayıs tarihine kadar Yakutiye İlçe Müdürlüğü ve Aile ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nden başvuru ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yarışmanın amacı, engelli bireylerin dini ve ahlaki değerlerimizi öğrenmelerini ve bu değerleri yaşatmalarını teşvik etmek, Peygamber Efendimiz'in (S.A.S.) hayatına ve sünnetine olan ilgiyi artırmak ve engelli bireylerin toplumdaki yerini sağlamlaştırmak olarak belirlenmiş.

Yarışmaya katılacak engelli bireylere çeşitli kategorilerde ödüller verilecek.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Yakup Fazıl Mansur, engelli bireylere her alanda destek vermeye devam edeceklerini belirterek, "Bu yarışmayla engelli bireylerimizin dini ve ahlaki değerlerimizi öğrenmelerini ve bu değerleri yaşatmalarını teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Peygamber Efendimiz'in (S.A.S.) hayatına ve sünnetine olan ilgiyi artırmak ve engelli bireylerin toplumdaki yerini sağlamlaştırmak istiyoruz. Engelli bireylerimizin her alanda başarılı olabileceklerine inanıyoruz. Onlara her alanda destek olmaya devam edeceğiz." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —