Tarih: 19.08.2024 09:21

Prof. Dr. Hacımüftüoğlu’na Yargıtay Üyesi Çiçekli’den Destek ve Tebrik Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum'a çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere gelen Yargıtay Üyesi Ahmet Çiçekli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Atatürk Üniversitesi'nin 17. Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Hacımüftüoğlu, Atatürk Üniversitesi'nin kültürel ve bilimsel geleneğinin yanı sıra yetiştirdiği on binlerce mezunu, donanımlı altyapısı, bünyesinde barındırdığı araştırma merkezleri ve alanında uzman binlerce akademisyeni ile dev bir bilim merkezi olduğunu belirtti. Rektör Hacımüftüoğlu, bu büyük kurumun başında olmanın kendisi için gurur verici olduğunu vurguladı.

Ahmet Çiçekli, Rektör Hacımüftüoğlu'na misafirperverliği için teşekkür ederek, üniversitenin bölge ve şehir açısından önemli bir konumda olduğunu ifade etti. Çiçekli, Prof. Dr. Hacımüftüoğlu önderliğinde Atatürk Üniversitesi'nin yeni dönemde önemli başarılara imza atacağına olan inancını dile getirdi.

Rektör Hacımüftüoğlu, Çiçekli'ye nazik ziyareti ve güzel temennileri için teşekkür ederek, Atatürk Üniversitesi'nin geleceği için birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —