Tarih: 03.08.2023 13:51

QNB Finansbank faizsiz kredi verecek!

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşları, girişimcilere destek olmak amacıyla faizsiz kredi programlarını başlatıyor. QNB Finansbank faizsiz 10 bin ve 20 bin TL kredi verecek. Peki, QNB Finansbank'tan faizsiz kredi almak için şartlar neler? İşte detaylar...

 

Bankalar, girişimcilerin finansman ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmek için faizsiz kredi seçeneklerini sunarak sürdürülebilir ekonomik büyümeye katkıda bulunmayı hedefliyor. Bu program, girişimcilere faiz yükü olmaksızın finansal kaynaklara erişim sağlayarak iş kurma ve genişletme süreçlerini kolaylaştıracak.


QNB FİNANSBANK 10 BİN TL FAİZSİZ KREDİ NASIL ALINIR?

QNB Finansbank’tan 10 bin TL faizsiz kredi alabilmek için bankanın daha önce müşterisi olmamanız gerekiyor. İlk defa müşteri olma sürecini mobil üzerinden tamamlamalısınız ve görüntülü konuşma yapmalısınız.


Müşteri olma işleminiz tamamlandıktan sonra faiziz kredinize başvuru yapabilir ve 6 ay vade ile kullanabilirsiniz.


QNB FİNANSBANK FAİZSİZ KREDİ ŞARTLARI NELER?

QNB Finansbank 10 bin TL faizsiz kredi için özel bir şart bulunmuyor. Kredi puanınızın çok riskli seviyede olmaması ise her bankanın beklediği genel bir şart. Bunun dışında kredi puanınız 1100 üzeri ve ödeme problemi yaşamıyorsanız. Rahatlıkla 10 bin TL faizsiz kredi alabilirsiniz.


FAİZSİZ 20 BİN TL KREDİ NASIL ALINIR?

QNB Finansbank KOBİ’lerin işlem tutarı sözüne karşılık %0 faizli, 20.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli taksitli ticari kredi verecek.


20 bin TL faizsiz kredi vermenin şartları:

- %0 faiz avantajı
- 20.000 TL kullandırım fırsatı
- 12 ay vade
- Cirosu 8 Milyon TL'ye kadar olan KOBİ’ler bu fırsattan faydalanabilir


KOBİ’lerin krediyi kullanabilmesi için, bankanın politikaları gereği kullandığı kredi tutarının 4 katı kadar Nakit Akış taahhüdü vermesi gerekmektedir.
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —