meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrencileri Ovit Dağı'nda 19 Mayıs Coşkusunu Yaşattı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğrencileri Ovit Dağı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlamak için İkizdere Ovit Dağı'nda unutulmaz bir etkinlik düzenledi. 700'e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, büyüleyici bir atmosfer eşliğinde gerçekleşti.

Mayıs ayında olunmasına rağmen Ovit Dağı'nda hala etkinliklerin yapılabildiği ve yaklaşık 1.5 metrelik kar kalınlığının bulunduğu görüldü. Bu doğal güzellik, İkizdere'nin gençleri için büyük bir avantaj oluştururken, etkinliğe katılan öğrencilerin heyecanını daha da artırdı.

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 'Umuyoruz ki Rize Valiliği ve Rize İl Özel İdaresi tarafından yapılan 'Ovit Kış Turizm Merkezi' master planı hayata geçer. Bu plan, bölgenin tanıtımına, istihdamına ve gelişimine büyük katkılar sunacaktır. İlçemiz her daim gündemde kalmayı hak ediyor.' şeklinde konuştu.

Etkinliğe katılan ve düzenlenmesine emek veren herkese teşekkürlerini sunan Başkan Karagöz, bu tür etkinliklerin önemini vurguladı. İlçe halkı ve öğrenciler arasında güçlü bir bağ oluşturarak İkizdere'nin tanıtımına katkıda bulunan etkinlik, herkesin takdirini kazandı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleşen bu muhteşem etkinlik, gençlerin bir araya gelerek hem eğlendikleri hem de doğayla iç içe vakit geçirdikleri unutulmaz anılara sahne oldu. İkizdere'nin geleceği için yapılan bu tür etkinliklerin artarak devam etmesi bekleniyor.

Etkinlikte yer alan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğrencileri, coşkulu bir şekilde Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak bir kez daha gençlik enerjisini ve birlik ruhunu sergilemiş oldular.

Bir 3 kişi, kayak yapan insanlar ve Arktika görseli olabilirBir 11 kişi ve kayak yapan insanlar görseli olabilir

HABER: SELMAN KUTLU


1

4 Temmuz 2024 Fındık Fiyatları: Piyasadaki Son Durum

2

4 Temmuz 2024 altın fiyatları canlı alış-satış tablosu

3

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

4

Erzurumspor'un Yeni Kampanyası: #KüllerimizdenDoğuyoruz Lansmanı Yapıldı

5

Trabzon'da Mera Islah Projeleri Hız Kesmeden Devam Ediyor