Tarih: 21.03.2024 12:34

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ramazan'da Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ), Ramazan ayının rahmet, bereket ve hoşgörü atmosferini hep birlikte yaşamak için iftar yemeği düzenledi. Yoğun katılımın gerçekleştiği programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi İmran Çelik'in okuduğu duayla başlayan iftar yemeğinde Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Ramazan ayının önemine değinerek bu mübarek günlerin insanları bir araya getirdiğini ve manevi duyguların yoğunlaştığını ifade etti. Programa katılanlara teşekkür eden Rektör Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret Bayraktar da birer konuşma yaparak Ramazan ayının önemini ve birlik ve beraberlik mesajlarını dile getirdiler.

Kültür Park Restoran'da düzenlenen programa Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret Bayraktar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Patlak, Adalet Komisyonu Başkanı Yasin Temel, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Semih Öztürk, Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, Rize Vali Yardımcısı Murat Öztürk, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize İl Jandarma Komutanı J. Kd. A. Ali Güngör, Rize İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize İl Müftüsü Naci Çakmakcı, Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, Rize Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Yılmaz Katmer ile üniversitenin yöneticileri, akademik ve idari personeli katıldı.

Ramazan'ın manevi atmosferinde bir araya gelen RTEÜ mensupları ve davetliler, iftar yemeğinde keyifli sohbetler ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —