meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2023

Bir amelle günahların sıfırlanacağı bu günde Regaip Kandili mesajları ile küsler barışıyor, uzaklar yakın ediliyor ve müslümanlar aralarında gönül köprüleri kuruyor.

AKTUEL 26.07.2023 17:09:00 0
REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2023

Regaip kandili mesajları ve sözleri ile müslümanlar eş, dost, akrabaya bu önemli günün hatırlanması için küçük de olsa bir girişim de bulunur. Ancak sadece kandil sözleri ve mesajları değil, Regaip kandilinde yapılacak ibadetler de oldukça elzemdir. İslam aleminin dört gözle beklediği üç ayların başlangıcı ve müjdeliyicisi olan Recep ayının ilk cuma gecesine denk gelen Regaip gecesi, her müslümanın tam anlamıyla istifade etmesi gereken kıymetli günlerdendir. Her bir müslüman için büyük bir önem arz eden bu mübarek Regaip kandilinde bol bol ibadet edip Allah'a yakarmak geçmiş günahlarımızın affı için çok güzel bir fırsattır. Bu haberimizde yapılması gereken ibadetleri ve namazları sizler için derlemeye çalıştık.  


REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2023 

Bizler insanız. Beşer de şaşar. Yanılır. Hatası olur. Kusuru olur. Allah'a karşı isyanımız da oluyor maalesef. Rabbimizin azametine rağmen, bizi yedirmesine içirmesine rağmen, mülkün sahibi olmasına rağmen Allah'a karşı maalesef yamukluklarımız oluyor. Ama Rabbimiz o kadar merhametli ki Peygamberimiz, Allah'ın merhametini bizlere şöyle beyan ediyor: Allah-u teala merhameti, acıma duygusunu yüz parçaya ayırdı. Bunlardan bir tanesini bütün mahlukata gönderdi. 99'unu kendi yanında tuttu. 

...

Düşünün yeryüzündeki bütün varlıklarda, insanlarda, hayvanlarda var olan merhamet, Allah'taki merhametin yüzde 1'i kadar. 99'u rabbimizde. O'nun için Allah-u Teala hazretleri kulunun kendisine tevbe etmesini, dönmesini kaçak kulun geldi demesinden çok daha fazla mutlu oluyor. 

...

 

Peygamberimiz, 'Allah kulunun tövbesiyle o kadar sevinir ki. Yaptığı her işten sonra tövbe edenleri ve temizlenen kişileri çok sever' buyuruyor. Siz baba olduğunuzu düşünün veya anne olduğunuzu düşünün. Çocuğunuz var. Hep haylazlık yapmış, hep yaramazlık yapmış. Bir gün gelmiş anneciğim, babacığım özür diliyorum bundan sonra seni dinleyeceğim, bundan sonra size yakışır bir evlat olacağım diyerek elinizi öğmüş özür diliyor. Ne kadar memnun olursunuz. Ve sizdeki merhamet mahlukatın tamamına dağıtılmış 1 merhametin artık milyonda milyarda bir tanesi. 

...

Rabbimiz, takva sahibi olanlardan bahsediyor. Buyuruyor ki, onlar bir yanlış yaptıkları zaman, bir hata kusur yaptıkları zaman hemen Allah'ı hatırlarlar. Derler ki Rabbimiz bizi yediriyor, içiriyor. Kainatın sahibi. O'na karşı ben bu hayatı nasıl yaptım. Hemen günahlarından dolayı tevbe ederler. Bile bile ısrar etmezler." diyor.

...

Yani insan hata işleyebilir, bu normaldir ancak ısrar etmemek gerekir. Dolayısıyla her hatamızdan sonra her kusurumuzdan sonra tövbe ederek Allah'a yönelmemiz gerekiyor, yarabbi ben geldim dememiz gerekiyor. 

...

Aleyhissalatu Vesselam Efendimiz, İslam toplumunu oluştururken ahlak, ibadet ve muamelat çerçevesinde bir toplum oluşturdu. Ve bu toplumu oluştururken de din ve dine ait esasların belli zamanlara, belli anlara, belli mevsimlere sıkıştırmadı. Genel itibariyle hayatın tamamına ve heyecanları artırarak devam etmesi adına bir adımla yapabilecekleri yaptı. Hal böyle olunca asr-ı saadet dediğimiz o iklim her gün aslında her gün aslında Kadir gecesi bir zaman dilimi diyebiliriz. 

...

ÜÇ AYLARIN ÖNEMİ NEDİR?

Malum üç aylar, hicri yılın 7. ayı olan Receb-i Şerif, 8. ayı olan Şaban-ı Muazzama ve 9. ayı olan Ramazanı mübarekedir. Bu üç bereketli ay, bir rahmet mevsimin oluşturur. Çok farklı manevi iklimin estiği, aslında güzel mağfiret melteminin estiği zaman dilimleridir. İnsan değişmeyecek, unutan bir varlık. Dünya'ya her zaman meyili olan bir tür. Belli süreçler geçirdikleri zaman eksiklikleri noksanlıkları artacak hayatta. İster istemez heyecanlar azalacak. Rabbimiz de bunları bildiği için kullarına bazı özel gün ve geceleri, bazı rahmet mevsimlerini insanın yenilenmesi için, tamir olması için, eksikliklerini gidermesi için bir rahmet olarak takdim eder. 

...

Üç aylar mevlanın bir ikramiyesidir. O üç ayların da giriş kapısıdır Recep ayının ilk cuma gecesi. Yani daha sonraki adlandırılması ile Regaip gecesi. Resulullah Aleyhissalatu Vesselam Efendimiz, üç aylara ve üç ayların ilk cuma gecesi olan ve bizim daha sonradan regaip olarak adlandırdığımız kandil ile ilgili bazı hadislerde değer ve kıymetine ilişkin bilgileri de bizimle paylaşmıştır. Bir hadisde buyuruluyor ki şu 5 gecede yapılan dua geri çevrilmez. Recep ayının ilk cuma gecesi (Regaip), Şaban'ın 15. gecesi (Berat), Cuma geceleri, Ramazan bayramının ve Kurban Bayramı'nın gecesi burada 5 gecedir. 

...

REGAİP GECESİNİN ÖNEMİ 

Cenab-ı Allah ehemmiyet verdiği geceyi herkes tarafından ehemmiyet verilmiş bir şekilde görmek istiyor. Allah'a bizim hürmetimiz onun değer verdiğine değer vererek olur. Diyelim ki mesela değer vermedik, bu geceye kıymet vermedik. Bu geceyi herhangi bir gece olarak geçirdik. Hiç fark etmedi dün gece ile bu gece. Bu, Allah'ın itibar ettiği bir geceye itibar etmiyorum demektir. Bu gece yeryüzünün baş tacı Resulullah'ın ana rahmine düştüğü alem-i cihana teşrif ettiği gecedir. Kainatın yaradılış sebebi. Ey habibim kainatları senin için yarattım diyor. Bütün alemleri senin için yarattım diyor. Sen olmasaydın habibim mahlukatı yaratmazdım diye buyurmuş.

...

Böyle bir peygamberin yer yüzüne teşrif ettiği, yer yüzüne adım attığı alem-i şehadete düştüğü geceye Allah rağbet etmiştir. Allah ehemmiyet vermiş, kıymet vermiş.     Bu geceyi sıradan bir gece gibi geçiren, bu geceyi uykuya feda eden veyahut boş işlerle bu geceyi öldüren bir vaziyet var ise inanın Allah'a karşı çok büyük bir edepsizlik, büyük bir hürmetsizliktir. Öyleyse bu gecenin bizim hayatımızda bazı şeyleri değiştirmesi gerekiyor. Bu gece dünyamızda Allah'a kendimizi sevdirmek, affetirmek için fırsat bilinmesi gereken bir gece.

...

REGAİP GECESİ NAMAZI NASIL KILINIR? 

Regaip kandili Hacet namazında ilk rekâtta Fatiha ?dan sonra üç defa Âyetel-Kürsî veya Kadir Suresi okunur. 4'er rekat halinde hacet namazını niyet ederek şu şekilde kılıyorsunuz: Hacet namazı 1. rekatta: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kürsî Hacet namazı 2. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas. Hacet namazı 2. Rekâtin sonunda: Ettehiyyâtü +salli +barik Hacet namazı 3. Rekâtta: Subhaneke + Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas. Hacet namazı 4. Rekâtta: Fatiha + Ihlâs + Felâk + Nas. Rekâtin sonunda: Ettehiyyâtü + Allahümme salli + Allahümme bârik +Rabbenâ duaları okunur.

...

KANDİL MESAJLARI 2023

Regaip Kandili Mesajları 1: Ey Rabbim Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Hayırlı Kandiller!

Regaip Kandili Mesajları 2: Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

Regaip Kandili Mesajları 3: Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Regaib Kandilimiz Mübarek olsun!

Regaip Kandili Mesajları 4: Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun. Mutlu kandiller…

...

Regaip Kandili Mesajları 5: Yakınlık ne mekanda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır kandiliniz mübarek olsun.

Regaip Kandili Mesajları 6: Ey Rabbim Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Hayırlı Kandiller!

Regaip Kandili Mesajları 7: Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

Regaip Kandili Mesajları 8: Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller.

...

Regaip Kandili Mesajları 9: Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Regaip Kandili Mesajları 10: Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun

Regaip Kandili Mesajları 11: Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun. Kandilin kutlu olsun.

2023 Regaip Kandili Mesajları 12: Recep ayının ilk perşembeyi cumaya bağlayan gecesi Regaip kandilidir. Regaib, "pek çok ihsan" manasına gelen "Ragibe" kelimesinin çoğuludur. Bu gecede Cenab-ı Hakk engin rahmetiyle tecelli edip sonsuz mağfiretiyle muamelede bulunduğu için geceye bu isim verilmiştir.

...

2023 Regaip Kandili Mesajları 13: Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.

2023 Regaip Kandili Mesajları 14: Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

Regaip Kandili Mesajları 15: Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun. Mutlu kandiller…

Regaip Kandili Mesajları 16: “Allâhım! Senin rızanı umarak camimizde toplandık, huzuruna geldik, boynumuzu büktük, elimizi açtık, bizi kapından boş çevirme. Ey Yüce Rabbimiz! Yüce kitabın Kur'ân ile bizleri huzura ve mutluluğa ulaştır. Kur'ân'ı okumayı, anlamayı ve gereği gibi yaşamayı hepimize nasip eyle. Ey Rabbimiz! Yaptığımız hatalara, kusurlara, günahlara pişman olduk, tövbe ediyoruz, bizi bağışla.”

2023 Regaip Kandili Mesajları 17: Sen öyle bir insan ol ki akıllar dursun, sen ona buna değil Allah'a kulsun. Ziynetler içinde parlayan bir nursun, senin gibi bir dostun kandili mübarek olsun.

...

Regaip Kandili Mesajları 18: Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun…

2023 Regaip Kandili Mesajları 19: Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller.

Regaip Kandili Mesajları 20: Allah’ım! Bizleri Regaip’le Sana rağbet eden, Miraç ile yücelen, Berat ile kurtuluşa eren, Kadrini idrak ederek Ramazan’ın sonunda cenneti hak eden kullarından eyle! Kandiliniz mübarek olsun.

2023 Regaip Kandili Mesajları 21: Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır

...

ANLAMLI REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

Mübarek aylara Selam olsun.. Selam olsun Ey Regaib. Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller.

Mübarek aylara selam olsun, Ey Regaib. Kandiliniz mübarek olsun.

Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler, mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler…. İyi Kandiller….

Regaib kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin

...

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun.

Regaib kandili ve üç ayların ülkemize milletimize ve alem-i İslama huzur bereket ve esenlik getirmesi dileklerimle kandiliniz mübarek olsun.

Allah’ım! Bizlere helalinden ve kolayından manevi ve maddi rızık ver. Bizleri çalışkan, işimizi kolay ve bereketli eyle. Amin! Regaib Kandiliniz mübarek olsun.

Geçmişin bugünle, ışığın gölgeyle umudun gerçekle, ışığın gölgeyle, üzüntünün neşeyle, öfkenin sevgiyle barıştığı nice kandillere.

Regaip Kandili geldi yine, ALLAH’ım Recep Şaban aylarını bizim için mübarek kıl, bizi Ramazan’a kavuştur

...

Yüreklerde kim bilir ne acılar, ne umutlar ve ne kırgın hayaller var. Rabbim hiçbirinizin umutlarını soldurmasın. Amin. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle hayırlı kandiller.

Müslüman adil ve insaflı olur, insaniyetten nasibi olmayanın islamiyetten de nasibi yoktur. Hayırlı Kandiller. Regaib Kandili mübarek olsun.

Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun.

...

HADİSLİ REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

(Receb ayında çok istigfar edin, çünkü Allahü teâlânın, Receb ayının her vaktinde Cehennemden azat ettiği kulları vardır. Ayrıca Cennette öyle köşkler vardır ki, ancak Receb ayında oruç tutanlar girer.) [Deylemî]

(Receb ayının ilk Cuma gecesini [Regaib gecesini] ihya edene, kabir azabı yapılmaz. Duaları kabul edilir. Yalnız, yedi kimsenin duası kabul olmaz: Faizci, Müslümanları aşağı gören, ana babasına eziyet eden, Müslüman olan ve dinin emirlerine uyan kocasını dinlemeyen kadın, çalgıcı, livata ve zina eden, beş vakit namazı kılmayan.) [S. Ebediyye] [Bunlar, bu günahlardan vaz geçmedikçe, tevbe etmedikçe, duaları kabul olmaz.]

(Allahü teâlâ, Receb ayında oruç tutanları mağfiret eder.) [Gunye]

(Regaib gecesi, Şaban ayının 15. gecesi, cuma gecesi, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gecesi yapılan dualar kabul olur.) [İbni Asakir]

...

(Receb büyük bir aydır. Allahü teâlâ bu ayda hasenatı kat kat eder. Receb ayında bir gün oruç tutan, bir yıl oruç tutmuş gibi sevaba kavuşur. 7 gün oruç tutana, Cehennem kapıları kapanır. 8 gün oruç tutana Cennetin 8 kapısı açılır. On gün oruç tutana, Allahü teâlâ istediğini verir. 15 gün oruç tutana, bir münadi, "Geçmiş günahların affoldu” der. Receb ayında Allahü teâlâ Nuh aleyhisselamı gemiye bindirdi ve o da, Receb ayını oruçlu geçirdi. Yanındakilere de oruç tutmalarını emretti.) [Taberani]

(Receb-i şerifin bir gün başında, bir gün ortasında ve bir gün de sonunda oruç tutana, Recebin hepsini tutmuş gibi sevap verilir.) [Miftah-ül-cenne]

(Ramazan ayı dışında Allah rızası için bir gün oruç tutan, iyi bir yarış atının bir asırda alacağı mesafe kadar Cehennemden uzaklaşır.) [Ebu Ya'la]

(Receb ayında, takva üzere bir gün oruç tutana, oruç tutulan günler dile gelip "Ya Rabbi onu mağfiret et" derler.) [Ebu Muhammed]

...

DUALI REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

Allahü Teâlâ, Recep ayında oruç tutanları mağfiret eder. [Gunye]

Yine mübarek üç aylardan ilki olan Receb ayının önemi ve değeri hakkında Enes b. Malik ( r.a. )'dan şöyle rivayet edilir: Receb ayı girdiğinde Hz. Peygamber şöyle derdi: "Allah'ım! Recep ve Şaban'ı bize mübarek kıl ve bizi Ramazan'a ulaştır." (Ahmed b. Hanbel, Müsned, 1/259)

Hz. Aişe ( r.a ) validemiz, “Resûlullah, pazartesi ve perşembe günleri oruç tutmaya çok önem verirdi.” buyuruyor. Çünkü Hadis-i Şerifte, “Ameller Allah Teâlâya pazartesi ve perşembe günleri arz edilir. Ben de amelimin oruçlu iken arz edilmesini istiyorum.” buyururdu. (Tirmizî)

...

18 İbn-i Abbas (ra) hazretleri: “Resulullah (sav) Recep ayında bazen o kadar çok oruç tutardı ki, biz O’nu hiç iftar etmeyecek zannederdik. Bazen de o kadar çok iftar ederdi ki, biz O’nu hiç oruç tutmayacak zannederdik.” buyurmuştur. (Müslim)

Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla'ya yöneldiği bu mübarek Regaip geceni kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Ramazan ayı dışında Allah rızası için bir gün oruç tutan, iyi bir yarış atının bir asırda alacağı mesafe kadar Cehennemden uzaklaşır.) [Ebu Yala]

“Receb-i şerifin bir gün başında, bir gün ortasında ve bir gün de sonunda oruç tutana, Recep’in hepsini tutmuş gibi sevap verilir.” [Miftah-ül-cenne]

...

2023 KISA REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

Bu gece Regaip Kandili. Dua edelim. Yürekler bir atsın bu gece, günahlarımız affolsun. Hayırlı kandiller.

Ağaçtan dökülen her yaprak duacınız, Kur’an-ı Kerim yoldaşınız olsun.

Tefekkür ve şükür vesilesi olan bu mübarek günde dualarımızın kabul olması dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun

Bugünün hepimiz için ruhani bir arınma sağlaması dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun.

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere…

...

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Regaip kandilinizi kutlarım, Allah'a emanet olun. Güzel kandiller..

Duɑnız kɑbul, ɑmeliniz mɑkbul hizmetiniz dɑim olsun. Sɑɑdetiniz kɑim olsun. Regaib Kɑndiliniz kutlu olsun.

Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. Hayırlı kandiller!.

Allah gönlünüzden geçen her duayı hakkınızda hayırlı ise kabul etsin. Amin! Hayırlı kandiller...

...

UZUN REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer.

Cennete çok ağaç dikin çünkü onun suyu tatlı, toprağı güzeldir. Yani verimi çoktur. Çok sevap meyvesi alınır. Cennetin ağaçlarından biri olan la Havle ve La Kuvvete İlla Billah cümlesini çok söyleyin. Hadis(Taberani) hayırlı kandiller.

Muhakkak zaman, Allah’ın yarattığı günkü şekliyle akıp gitmektedir. Yıl on iki aydır. Bunlardan dördü haram aylardır. Ve üçü ard arda gelmektedir. Zilkade, Zilhicce, Muharrem bir de Cemaziye’l-âhirle Şaban ayları arasında gelen Recep ayıdır." (Buhârî, Tefsir, Sure, 8,9)


Anahtar Kelimeler: REGAİP KANDİLİ MESAJLARI

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin