Tarih: 27.08.2024 13:22

Rektör Hacımüftüoğlu'ndan Hınıs Meslek Yüksekokulu'na Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Hınıs Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ederek, yüksekokul yönetimi ve akademisyenleriyle bir araya geldi. Rektör Hacımüftüoğlu, istişare kültürü çerçevesinde ortak akıl arayışlarına yönelik çalışmalarını hızlandırarak, okulun sınıfları, laboratuvarları ve yemekhanelerini yerinde inceledi.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Harun Güney'den okulun çalışmaları hakkında bilgi alan Rektör Hacımüftüoğlu, 2024-2025 akademik yılı hazırlıklarını değerlendirdi. Meslek yüksekokulunun eksikliklerinin giderilmesi için her türlü desteğin sağlanacağını belirten Hacımüftüoğlu, Hınıs Meslek Yüksekokulu'nun bölge için taşıdığı öneme vurgu yaptı.

“Hınıs MYO Bölgesel Kalkınmada Öncü Rol Oynuyor”

Rektör Hacımüftüoğlu, Hınıs MYO'nun öğrenci yoğunluğu, akademik çeşitliliği ve çevresine sağladığı katma değerle önemli bir konumda bulunduğunu belirterek, "Hınıs Meslek Yüksekokulu, bölge ve çevre illerden gelen öğrenci hareketliliğiyle eğitimin merkezi olmaya devam edecek. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu sektörlere yönelik eğitimler vererek başarılı öğrenciler yetiştiren, ilçeye ekonomik açıdan katkı sağlayan meslek yüksekokulumuz, bölgesel kalkınmada öncü rol oynuyor. Yeni dönemde de kontenjanları dolan Hınıs Meslek Yüksekokulu'nun başarılarının devam edeceğine inanıyorum. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Harun Güney ve tüm akademik ve idari personele başarılar diliyor, yeni dönemin başarılı geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Doç. Dr. Harun Güney, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hınıs MYO'nun gelişimi için gereken tüm desteğin üniversite yönetimi tarafından karşılandığını ve bu uyumun başarıyı da beraberinde getirdiğini ifade etti. Güney, "Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu'na nazik ziyareti ve ilgisi dolayısıyla teşekkür ediyor, yeni görevinde kendisine kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —