Tarih: 08.09.2024 09:17

Reşit Kibar’ın ölümünden “AKP, CHP, Artvin Valiliği, Borçka kaymakamı sorumludur” dedi tutuklandı

Facebook Twitter Linked-in

Reşit Kibar kurşunlandığı an yanında olan ve  bu duruma “Reşit abi Ellerimde öldü ,bunun sorumlusu , AKP,CHP Borçka ilçe örgütü ,Artvin Valisi, Borçka kaymakamı, Orman işletmesi ve AKP milletvekili Faruk Çelik, Yunus Merttürk” tür diye adeta isyan eden Dursun Ali Koyuncu ,gece evine düzenlenen baskının ardından göz altına alındı ardından çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak Artvin kapalı ceza evine gönderildi.

Artvin’de Reşit Kibarın öldüğü gün yanında olan ve olayın en yakın tanığı olan Artvin Halkevi yöneticisi ve Çifteköprü köyü tarımsal kalkınma kooperatifi üyesi Dursun Ali Koyuncu dün gece çok sayıda polis ve jandarma tarafından evi basılarak gözaltına alındı ardından çıkartıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Gözaltı sırasında ailesine nereye götürüldüğüne dair bilgi verilmedi. Sabaha karşı avukatların çabası Koyuncunun Artvin Tem Şube müdürlüğünde gözaltın da tutulduğu öğrenildi. Ardından Artvin adliyesi nöbetçi Sulh Ceza hakimliğine çıkarılan Dursun Ali Koyuncu tutuklanarak Artvin cezaevine gönderildi.

Dursun Ali Koyuncu Reşit Kibar’ın öldürüldüğü gün Hastane önünde açıklama yapmış ve Borçka AKP ile Borçka CHP ilçe örgütü ,Artvin valiliği, Artvin Milletvekili Faruk Çelik, BORÇKA kaymakamlığı, Orman Bölge Müdürlüğünün bu olayın sorumlusu olduklarını söylemişti.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —