meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Vatandaşları Uyarıyor: 'Kendi Esnafımıza Sahip Çıkalım!

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy, küçük esnafın varlığını tehdit eden zincir marketlerin artışına dikkat çekerek, halkı yerel esnaflarını desteklemeye çağırdı.

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Vatandaşları Uyarıyor:

Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy, küçük esnafın varlığını tehdit eden zincir marketlerin artışına dikkat çekerek, halkı yerel esnaflarını desteklemeye çağırdı. Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, üç harfli marketlerin, mahalle bakkallarının, züccaciyecilerin, nalbur ve manavların kapanmasına sebep olduğunu belirtti.

Kendine has kültürel değerlere sahip olan Rize'de her mahallede birkaç tane zincir marketin bulunduğuna işaret eden Aksoy, vatandaşların paralarının il dışına çıktığını ifade etti. Bu durumun yerel esnafları olumsuz etkilediğini vurgulayan Aksoy, bayram alışverişlerinin yerel esnaflardan yapılması gerektiğini vurguladı.

Aksoy, zincir marketlerin haksız rekabetine karşı küçük esnafın yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Zincir marketlerin ilimizin her yerine yayıldığına ve kontrolsüz bir şekilde büyüdüğüne dikkat çeken Aksoy, bu marketlerin aynı zamanda kültürümüzü, iletişimimizi ve neşemizi de çaldığını ifade etti.

Rize'nin yerel esnafının mahalle kültürünün bir parçası olduğunu vurgulayan Aksoy, 'Değerli halkımıza sesleniyorum, alışverişlerinizi yerel esnaftan yaparak zincir marketlere karşı korumamıza katkıda bulunalım. Unutmayalım, esnaf sokağımızın ışığıdır, adresidir. Işığımızın sönmesine izin vermeyelim' şeklinde konuştu.

HABER: HÜSEYİN ALBAYRAK


1

Arhavi'de Kavak-Konaklı Köprüsü Girişi Genişletme Çalışmaları Tamamlandı

2

Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, Karadeniz Bölgesi Finalleri'nde Büyük Başarı Kazandı

3

Arhavi'de Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Coşkusu: KB-49 Sahil Güvenlik Botu Ziyarete Açıldı

4

Geleceğin Mühendisleri Deneyap Atölyelerinde Yetişecek

5

Trabzon’da Kadın İstihdamı Artıyor: Ayasofya El Sanatları Merkez Kursları