Tarih: 17.04.2023 17:40

Rize Millet İttifakı Adayları Pazar'da ziyaretlerine devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Rize Millet İttifakı Milletvekili adayları, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan ile birlikte, Pazar ilçesindeki ziyaretlerine devam etti. Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf Odası, Ziraat Odası, Şoförler Odası ve Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden heyet, kurumların başkanları ve üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Heyet adına açıklama yapan bir yetkili, ziyaretlerinin amacının halkın sorunlarını dinleyerek çözümler üretmek olduğunu belirtti. Ayrıca, Pazar ilçesindeki kurumların misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Ziyaretlerin ardından Rize Millet İttifakı Milletvekili adayları, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu ve CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, heyete ilgi göstererek sorunlarını iletti ve çözümler için desteklerini belirtti.

Pazar ilçesindeki ziyaretlerin başarılı geçtiği ve halkın yoğun ilgisiyle karşılandığı bildirildi. Heyet, halkın sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarını sürdüreceklerini ve ziyaretlerine devam edeceklerini açıkladı.

HABER: OSMAN KAPTAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —